|

Antalya'da yarın da 3 ilçede okullar tatil edildi! 14 Şubat 2024 Çarşamba günü Antalya Valiliği okul tatili açıklaması

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Antalya Valiliği'nde son dakika tatil açıklaması geldi. Antalya'da yarın okullar tatil edildi. Peki, Antalya'da yarın hangi ilçelerde okullar tatil oldu? İşte 14 Şubat 2024 Çarşamba günü Antalya okul tatili açıklaması...

15:39 - 13/02/2024 mardi
Yeni Şafak
Antalya
Antalya

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından Antalya'da şiddetli yağış etkili oldu. Yoğun yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Vatandaşlar ve araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Antalya Valiliği son dakika duyurusu ile 5 ilçede eğitime ara verilmişti. Antalya'da yarın ise 3 ilçede okulların tatil olduğu açıklandı.

Antalya'da bugün 5 ilçede okullar tatil edilmişti

Antalya’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 5 ilçede okullar tatil edildi. Konuyla ilgili karar, valiliğin resmi hesapları aracılığıyla duyuruldu. Dün akşam başlayan ve gece etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Antalya’da 5 ilçede okullar tatil edildi. Antalya Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Antalya'da yarın okullar tatil mi? 14 Şubat 2024

Antalya Valiliği 14 Şubat 2024 Çarşamba günü 3 ilçede (Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı) okulların 1 gün eğitime ara verildiği açıkladı.

Meteoroloji'den Antalya hava durumu paylaşımı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinde başlayan sağanak etkisini sürdürüyor. Kentin birçok noktasında kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşandı. Antalya'daki vatandaşlar kuvvetli yağış ve selin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşırken, sosyal medya platformu X'de Antalya gündemin ilk sırasına yerleşti. Sosyal medyada Antalyalılar "Doğduğumdan beri bu şehirdeyim böyle bir gece yaşamadım" , "Durum çok ciddi, bu bir doğal afet" mesajlarını paylaştı.



#antalya
#antalya tatil
#okul tatili
#antalya okul tatili
il y a 7 mois