Zoom nasıl kullanılır? Zoom uygulaması nedir? Zoom üzerinde görüşme nasıl gerçekleşir?

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok çalışan işlerini evden yürütmek zorunda kaldı. Öğrenciler ise derslere gidemediği için eğtimlerine zoom üzerinden katıldı. Peki zoom uygulaması nedir? Zoom nasıl kullanılır? Zoom üzerinden görüşme nasıl gerçekleşir? İşte haberimizin detayları sizlerle...

​Zoom nasıl kullanılır? Zoom uygulaması nedir? Zoom üzerinde görüşme nasıl gerçekleşir?

Koronavirüs salgını sonrası insanlar sosyal mesafe kuralı nedeniyle birçok toplantı ve ders anlatımları için Zoom Meeting uygulamasına yöneldi. Online olarak görüşme imkanı sunan Zoom birden çok kullanıcının aynı anda görüşmesine imkan sunuyor. Peki Zoom uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Zoom ile online görüşme nasıl yapılır? İşte haberin detayları...

ZOOM uygulaması nedir?

Şirket, dokuz yıl önce Çin kökenli Amerikan iş insanı 50 yaşındaki Eric Yuan tarafından kuruldu.

Yuan, şirketi kurmadan önce Amerikan teknoloji devi Cisco Systems'in mühendislik biriminin başkan yardımcılığı görevindeydi.

Zoom'da düzenlenen toplantılara 2015 yılında katılan kişi sayısı 40 milyondu. Şirket 2019 yılında halka arz edildi ve piyasa değeri 16 milyar dolara yükseldi.

Covid-19 salgınıyla bu rakamlar da katlandı.

ZOOM uygulaması nasıl kullanılır?

İlk olarak zoom.us adlı sitenin kendi ana sayfasını açıyoruz. Açılan ekran üzerinden Sign Up Frre seçeneğinine tıkladıktan sonra çıkan ekrana mail adresimizi yazıyoruz. Mail adresine gelen doğrulama linkini aldıktan sonra download & run zoom dedikten sonra programı indirme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

ZOOM'da online eğitim nasıl gerçekleşir?

ÖZGÜN
MHRS ile hastane randevusu nasıl alınır?