TOGG kredi kampanyası devam ediyor mu?

TOGG'un T10X modeli için sunduğu 700 bin liralık faizsiz kredi kampanyası, otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeyi sürdürüyor. TOGG kredi kampanyası, uygun ödeme koşullarıyla rahatlık sağlarken, faizsiz kredi seçeneği de öne çıkıyor. TOGG kredisi ödeme planı, esnek vade seçenekleri ile bütçeye uygun taksitler sunuyor. İşte sıfır faizli TOGG kredi kampanya şartları...

TOGG T10X modeli için başlattığı kampanya devam ediyor mu?

TOGG, eylül ayında başlattığı ve mevcut T10X versiyonları için geçerli olan 700 bin liralık sıfır faizli 12 aylık vadeli kredi kampanyasını ekim yerinde da devam ettiriyor. Kampanya, hem bireysel hem de kurumsal olarak büyümeye yönelik olarak sunuluyor ve T10X modeline sahip olmak isteyenlere cazip bir finansman fırsatı sunuyor.

TOGG’dan yapılanmasına göre, Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG, eylül ayında T10X modeli için başlatılan özel kurulumlu ekim ayı boyunca bireysel ve kurumsal kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Bu kampanya, 700 bin liralık kampanya, 12 ay vadeli ve sıfır faizli kredi fırsatıyla T10X modeline sahip olmak isteyenlere avantaj sağlıyor.

TOGG kredi kampanya şartları, ödeme planı nedir?

Kullanıcılar, satın aldıkları T10X’lerde donanımsal hazırlığı standart olarak sunulan yoğun trafik pilotu, adaptif hız sabitleyici ve adaptif sürücü asistanı ek özelliklerini de 1 Ocak 2025 tarihine kadar ücretsiz olarak kullanabilirken, bu tarihten sonra kullanmaya devem etmek istenilirse Trumore uygulamasından satın alarak aktif hale getirilebilecek.