Yıldırım'dan Fatih Terim'e gönderme

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında flaş açıklamalar yaptı. Yıldırım'ın hedefinde Terim de vardı.

Yeni Şafak
Aziz Yıldırım'dan Terim'e gönderme.

Aziz Yıldırım'ın yaklaşık 1 saat 20 dakika süren basın toplantısında Fatih Terim ile ilgili söyledikleri dikkat çekiciydi. Sarı lacivertli kulübün başkanı, Volkan Demirel'in milli takıma alınmamasıyla ilgili sorulan soruya Terim'i hedef alarak cevap verdi.

'Terim arabasıyla gönderdi, şimdi milli takıma almıyor'

'Ben 18 senedir başkanım. Bu 18 senede neler gördüm, neler yaşadım. Oyuncuya 'kralsın, paşasın' diyerek birşeyler yaptırmak olmaz. Volkan karakterli birisi. Milli maç sırasında ben yemekteydim. Bir telefon geldi, dediler ki 'volkan stadı terk etti, hemen dönmesi gerekiyor UEFA'dan doping testi sebebiyle ceza alırız' dedik. Sonra Emre'yi aradım dedim ki gidin bulun Volkan'ı. Hatta hocasının haberi var. Fatih Terim kendi arabasını vermiş, göndermiş. Şimdi de diyorlar ki 'Volkan gitti'. Diyebilirsin ki Volkan iyi kaleci değil, istemiyorum. Ama sen bunları bahane ederek Volkan'ı çağırmazsan olmaz.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/04/18/02/32/resized_98008-2134_tur_picture_20141116_3798772_3798774.jpg

'Terim maaşını alıyor'

Milli takım başarısız olursa hesabını kim verecek? Terim maaşını alıyor. Acısını vatandaş verecek, sporsever verecek. 'Gençtir' de, 'hata yapmıştır' de. Affet çağır milli takıma. Sen de ki 'özür dile', o da 'özür dilesin' al milli takıma.

SPOR
'Şampiyon olamasak ne olur?'

Aziz Yıldırım'dan Mehmet Topal, Caner Erkin, Gökhan Gönül açıklaması 'Ersun Yanal'ı biz gönderdik'