'Şampiyon olamasak ne olur?'

Süper Lig'de Beşiktaş ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
Aziz Yıldırım basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırdığı şeklinde yapılan yorumlara tepki gösteren Aziz Yıldırım şunları söyledi.

Şampiyon olamasak ne olur?

Biz şampiyon olamasak ne olur? Şampiyonluk her şey mi? Galatasaray yıllarca olamadı, Beşiktaş olamadı. Varsın biz de olmayalım şampiyon çok mu önemli? Biz geçen sene şampiyon olacaktık. Rize dönüşünde otobüsümüz kurşunlandı sonra şampiyonluktan olduk. Rize'de olan bu olay 1 yılı geçti kimin yaptığı ortaya çıkarıldı mı? Çıkarılmadı. Ama biz bunun travmasını her an yaşıyoruz. Bu sene Galatasaray maçından önce yine terör maça 2 saat kala 'seyircisiz oynayacaksınız' dediler. Dedik ki 'yanlış yapıyorsunuz'. Bundan sonra bütün maçları seyircisiz oynatmak zorunda kalırsınız. Galatasaray büyük bir maddi kayıp yaşayacaktı ama biz avantaj sağlayacaktık. Bizim olsun, Beşiktaşlı oyuncuların olsun tam olarak kendilerini veremediklerini düşünüyorum. Bunların bütün sebebi terör.

SPOR
Aziz Yıldırım'dan Mehmet Topal, Caner Erkin, Gökhan Gönül açıklaması

SPOR
Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a cevap

SPOR
Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında ortaya çıkan gerçek