Salih Özcan: Türkiye'yi seçmemde Stefan Kuntz etkili oldu

Almanya Bundesliga takımlarından Köln'de forma giyen Salih Özcan, A Milli Futbol Takımı'nın Konya'daki kampına katıldı. A Milli Takım formasını giymeyi heyecanla beklediğini belirten Özcan, "Çok mutluyum şu an takıma katıldığım için. Davet edildiğim için gururlandım. Dört gözle Türk A Milli Takım formasını giymeyi bekliyorum. İnşallah da başarılı olmak istiyorum" dedi.

Salih Özcan, A Milli Futbol Takımı'nın Konya'daki kampına katıldı.

Bundesliga ekiplerinden Köln'ün başarılı oyuncusu Salih Özcan, Almanya alt yaş milli takımlarında forma giyerken, Almanya U21 takımında ise Stefan Kuntz'un öğrencisiydi. 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı ve yeni dönemde Ay-Yıldızlı ekipte görev yapacak.

"Dört gözle Türk A Milli Takım formasını giymeyi bekliyorum"

İstanbul aktarmalı Konya'ya giden Salih Özcan, havalimanında açıklamalarda bulundu. Özcan, "Çok mutluyum şu an takıma katıldığım için. Davet edildiğim için gururlandım. Dört gözle Türk A Milli Takım formasını giymeyi bekliyorum. İnşallah da başarılı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Ailem ile konuştuk"

A Milli Takım'ı seçmesindeki en büyük faktörün ailesi olduğunu belirten Salih Özcan, "Kararımı vermeden önce ailem ile oturup konuştuk. Kolay olmayacağını biliyordum, ailemin desteği ile Türkiye Milli Takımı'nı seçtim" dedi.

SPOR
Almanya'nın gözdesi Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı