Nelsson: "Domenec Torrent'i çok beğeniyorum"

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki futbolcu teknik direktör Domenec Torrent'i beğendiğini söyleyerek, "Muhteşem bir teknik direktör ve insan. Oyun stilini de beğeniyorum. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
Nelsson bu sezon Galatasaray formasıyla 40 maça çıktı

Galatasaray'ın sezon başında Kopenhag'dan kadrosuna kattığı başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki Danimarkalı futbolcu sarı-kırmızılı taraftarlar ve Torrent için övgü dolu sözler sarf etti.

"Büyük maçlarda stadyumun atmosferi inanılmaz oluyor"

"Galatasaray taraftarını seviyorum, umarım onlar da beni seviyorlardır. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftar üzüldüğünde ya da kızdığında onları tamamen anlıyorum." Aslında biz oyuncular, kendimize en çok kızan ve üzülenleriz. Galatasaray'da oynuyorsan tüm maçları kazanmalısın. Aksi durum olduğunda, taraftar seni itici bir güçle destekliyor. Büyük maçlarda stadyumun atmosferi inanılmaz oluyor."

"Torrent'i çok beğeniyorum"

"Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum"

"Galatasaray'ın benimle ilgilendiği duyduğumda, karar vermem gerçekten zor olmadı. İlk antrenmana geldiğimde heyecanlıydım. Daha önce söylediğim gibi takımda Marcao, Muslera, Falcao varken, onlarla antrenmana çıkmak benim için büyük bir adım oldu. Çok heyecanlıydım. Evimizdeki ilk maçım inanılmazdı. Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum."