Mevlüt Erdinç futbola veda etti

Daha önce ülkemizde Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, Kocaelispor ve Ümraniyespor formaları giyen 35 yaşındaki eski milli oyuncu Mevlüt Erdinç, aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı. 2 ay önce Fransa 4. Lig takımlarından Racing Besançon ile sözleşme imzalayan Mevlüt Erdinç, futbola veda etti. Peki Mevlüt Erdinç daha önce hangi takımlarda forma giymişti? Mevlüt Erdinç kariyerinde kaç gol attı?

Haber Merkezi
Mevlüt Erdinç A Milli Takım'daki gol sevinci

35 yaşındaki eski milli oyuncu Mevlüt Erdinç, aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Erdinç, yeni projeleri olduğunu söyledi.

Mevlüt Erdinç futbolu bıraktı

Instagram hesabı üzerinden aldığı kararı duyuran Mevlüt Erdinç şu ifadeleri kullandı;

Mevlüt Erdinç hangi takımlarda oynamıştı?

Futbola Sochaux altyapısında başlayan Mevlüt Erdinç aha sonra Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. 2.5 yıl PSG forması giyen Erdinç daha sonra sırasıyla, Rennes, Saint-Etienne, Hannover, Guingamp, Metz, Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, Kocaelispor ve Ümraniyespor formaları giydi. 2 ay önce Fransa 4. Lig takımlarından Racing Besançon ile sözleşme imzalayan Mevlüt Erdinç, futbola veda etti.

Mevlüt Erdinç kariyerinde kaç gol attı?

SPOR
Beşiktaş'ın eski yıldızı resmen duyurdu: Artık futbola veda ediyorum

SPOR
Andreas Cornelius Kopenhag'a transfer oldu

SPOR
Maxi Gomez Valencia'ya veda etti