Juventus - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya Serie A 5. haftasında Kenan’lı Juventus evinde Napoli’yi konuk ediyor. Allianz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada milli futbolcu Kenan Yıldız’ın ilk 11’de maça çıkması bekleniyor. Lige 2 galibiyet 2 beraberlik ile başlayan Juventus kritik haftada puan kaybı yaşamak istemiyor. 9 puanla 3. sırada yer alan Napoli ise zorlu deplasmandan puan ve puanlar çıkarmaya çalışacak. Peki, Juventus - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Juventus - Napoli canlı izleme linki haberimizde.

Juventus - Napoli

Juventus İtalya Serie A 5. haftasında evinde Napoli ile karşılaşacak. 173. kez karşılaşacak iki takım arasında oynanan maçlarda Juventus 78 galibiyet elde etti. Napoli rakibini 40 kez mağlup ederken 54 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Juventus - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Juventus - Napoli canlı izleme linki ve canlı skor ekranı.

JUVENTUS - NAPOLİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Juventus - Napoli maçı bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma S SPORT Plus ve S SPORT 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

JUVENTUS - NAPOLİ CANLI İZLE

Juventus - Napoli maçını canlı izlemek için

JUVENTUS - NAPOLİ CANLI SKOR

İTALYA SERİE A PUAN DURUMU

İTALYA SERİE A 5. HAFTA FİKSTÜRÜ

İTALYA SERİE A GOL KRALLIĞI

SPOR
Real Madrid - Espanyol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler Espanyol maçında ilk 11’de mi? İspanya La Liga 5. haftası

SPOR
Ronaldo durmuyor, Al Nassr kazanıyor