Galatasaraylı Ziyech'ten İsrail terörüne tepki: Bu saldırganlığı destekleyen tüm ülkelere lanet olsun

Galatasaray'da forma giyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech, terör devleti İsrail'in askerlerinin şehit Filistinlilerin cansız bedenlerini tekmeleyerek çatıdan attığı görüntülere tepki gösterdi. Instagram hesabından paylaşım yapan Ziyech, "Bir konuya açıklık getirelim; İsrail’e ve İsrail’in bu saldırganlığını destekleyen tüm ülkelere lanet olsun!" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Berk
Hakim Ziyech

Soykırımcı İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Cenin bölgesinde çok katlı bir evin çatısından aşağı Filistinlilerin cesetlerini atarken görüntülendi.

Filistinlilerin İsrail askerleri ile bir çatışma esnasında öldürüldüklerini belirten görgü tanıkları, askeri bir buldozerin daha sonra metal pençe aparatını kullanarak çatıdan attıkları cesetleri kaldırdığı bilgisini aktardı.

DÜNYA
Katil İsrail askerleri Filistinli sivilin naaşını tekmeleyip çatıdan attı

Galatasaraylı Ziyech'ten İsrail terörüne tepki: Lanet olsun

Galatasaray'da forma giyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech, işgalcilerin şehit Filistinlilerin cansız bedenlerini tekmeleyerek çatıdan attığı görüntülere tepki gösterdi.

Yaklaşık 11,5 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşım yapan Ziyech, "Bir konuya açıklık getirelim; İsrail’e ve İsrail’in bu saldırganlığını destekleyen tüm ülkelere lanet olsun!" ifadelerini kullandı.

Filistin konusundaki hassasiyetiyle bilinen Ziyech, geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlamaları sonrası düzenlenen kutlamalara Filistin bayrağı ile çıkmıştı.

SPOR
Galatasaray’da Hakim Ziyech kutlamalara Filistin bayrağıyla çıktı |VİDEO