Galatasaray'da oklar yönetime yöneldi

Sezon başında 3 kulvarda başarı hedefi ile yola çıkan ancak Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda hayal kırıklığı oluşturan Galatasaray’da, muhalefet 26 Mart’ta yapılacak genel kurulu bekliyor. Camianın önde gelen isimlerinin, Burak Elmas yönetimini ibra etmeyeceği öğrenildi.

Haber Merkezi
Galatasaray ligde 12. sırada yer alıyor.

Galatasaray’da Süper Lig’in 28. haftasında alınan 2-0’lık Konyaspor mağlubiyetinin ardından camianın önde gelen isimleri kulüp yönetimine tepkilerini dile getirmeye başladı. Geçtiğimiz Haziran ayında başkanlığa seçilen Burak Elmas aldığı kararlarla camiada eleştirilerin odağında olmaya devam ediyor. Sportif olarak da Süper Lig’de zor günler geçiren, Ziraat Türkiye Kupası’na ise erkenden veda eden sarı-kırmızılılarda 26 Mart’ta yapılacak Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi muhalefetin hazırlık içinde olduğu öğrenildi.

Camia, Galatasaray için çok önemli olan Barcelona maçlarını bekliyor. Sezon başında 3 kulvarda başarı hedefiyle yola çıkan sarıkırmızılıların şu an tek hedefi kalmış durumda. Kritik maç öncesi takımın olumsuz etkilenmesini istemeyen camianın önde gelen isimleri, bu turda alınacak olumsuz sonuçların ardından kazan kaldıracak.

SPOR
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent: "Ne bulduysak o"