Eren Albayrak'ın menajeri 'yenisafak.com'a konuştu

Çaykur Rizespor'un başarılı sol beki Eren Albayrak için menajeri Fazıl Özdemir 'yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu. Milli futbolcunun transferi hakkında konuşan Özdemir, Eren Albayrak'ın Beşiktaş ile anlaştığı iddialarına da açıklık getirdi.

Yeni Şafak Mustafa Göksel
Eren Albayrak (Ç.Rizespor)

Çaykur Rizespor'da gösterdiği performansla İstanbul kulüplerinin dikkatini çeken Eren Albayrak için menajeri Fazıl Özdemir yenisafak.com'a açıklamalarda bulundu. Basında çıkan transfer iddialarını değerlendiren Özdemir, 'Eren'in Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları doğru değil' dedi.

İşte Fazıl Özdemir'in Eren Albayrak'ın transferine dair yaptığı açıklamalar;

Milli Takım konusu

Menajer Fazıl Özdemir, Eren Albayrak'ın milli takım şansı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, 'Eren, milli takım havuzunda yer alan bir futbolcu. Fatih Terim'in izlediği isimler arasında. Göstereceği performans milli takım konusunda belirleyici olacaktır. Eren tabiki de her Türk futbolcusu gibi Euro 2016'da yer almak ister.' ifadelerinde bulundu.

Eren Albayrak bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla çıktığı 27 resmi maçta 9 asist yapma başarısı gösterdi. Başarılı futbolcu sol bek ve sol önde oynama özelliği ile bir çok takımın takibinde yer alırken yaptığı isabetli ortalarla da dikkat çekiyor.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/04/21/03/31/resized_1e6dd-1056_tur_picture_20141204_3949458_3949460.jpg

SPOR
Lucescu'dan Galatasaray açıklaması

Arda Turan'dan Azerbaycan'a destek Beşiktaş'tan Mario Gomez, Caner Erkin ve Gökhan Gönül açıklaması