Arif Erdem'in nerede saklandığı ortaya çıktı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, hakkında gözaltı kararı çıkarılan ve mal varlığına el konulan Galatasaraylı eski futbolcu Arif Erdem'in, eşi Gülsüm Erdem'in ailesinin bulunduğu Yunanistan'ın İskeçe kentindeki Şahinköyü'nde saklandığı belirlendi.

Yeni Şafak
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılarak mal varlığına el konulan Galatasaraylı eski futbolcu Arif Erdem'in nerede saklandığı ortaya çıktı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılarak mal varlığına el konulan Galatasaraylı eski futbolcu Arif Erdem'in ailesiyle geçen 23 Temmuz günü İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparak, eşi Gülsüm Erdem'in ailesinin kaldığı Yunanistan'ın İskeçe kentine bağlı Şahinköyü'nde saklandığı ortaya çıktı. Erdem, hakkındaki yakalama kararının ardından izini kaybettiği belirtildi.

Yakalama kararının ardından 44 yaşındaki Arif Erdem'in kendisine ait 34 AGE 30 plakalı aracıyla eşi 32 yaşındaki Gkioulsoum (Gülsüm) ile 5 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte geçen 23 Temmuz günü saat 20.29'da İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a çıkış yaptığı belirlendi.

Güvenlik güçleri, Erdem'in ABD'nin Selanik Başkonsolosluğu aracılığı ile bu ülkeye gitmek için vizesi almak için girişimlerde bulunduğunu tespit etti. Aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı ve yakalama kararı olan Arif Erdem'in mahkeme kararıyla mal varlıklarına da el konuldu. Soruşturma sürüyor.

SPOR
Arif Erdem 34 gün önce kaçmış

Hatırlanacağı üzere Arif Erdem, önceki günlerde sosyal medyadan terör örgütü FETÖ'yle ilgili bir açıklama yapmıştı. Hiçbir terör örgütü oluşumunun içerisinde olmadığını belirten Erdem, "Tek hedefim bayrağımı en iyi şekilde temsil etmek oldu" ifadelerini kullanmıştı.

SPOR
Futbolda FETÖ operasyonu: 4 eski futbolcu için gözaltı kararı