Ahmet Ağaoğlu: 'Bayrakları hazırlayın'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, mutlu sona yaklaştıklarını belirterek, “Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı bilerek, ayağımız yere sağlam basarak hedefimize yürüyoruz. Taraftarımız bu başarıda en önemli yeri tutuyor ve örnek bir tutum gösteriyor” dedi.

Ali Kamel Yazıcı
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Alanyaspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek takipçileri ile arasındaki puan farkını yükselten Trabzonspor’da camianın coşkusuna rağmen yönetim kurulu temkinli davranmaya devam ediyor. Karşılaşmanın ardından açıklama yapmaktan kaçınan Başkan Ahmet Ağaoğlu, 4 hafta sonra konuşacağının altını çizerek bir ölçüde şampiyonluk için de takvim belirledi.

Bordo-mavili takımın sırasıyla oynayacağı Kayserispor, Fenerbahçe, Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarından alınacak sonuçlara göre şampiyonluk söylemini kullanabileceğini belirten başkan Ahmet Ağaoğlu, camianın desteğini arttırarak sürdürmesi gerektiğini söyledi. Başkan Ağaoğlu, bu süreçte camianın her unsuruna büyük iş düştüğünü ifade etti.

SPOR
Trabzonspor'un muhteşem üçlüsü

SPOR
Abdullah Avcı, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor