Son dakika haber: Erdoğan-Trump görüşmesinin detayları!

Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında geçen görüşmesinin detayları belli oluyor. Yaklaşık olarak 45 dakika süren konuşmadan müttefiklik vurgusu ön plana çıktı. Alınan son dakika haberlerine göre ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Trump arasında geçen konuşma, oldukça samimi ve olumlu geçti. İşte son dakika haberleri ve görüşmenin ayrıntıları.

Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump

Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Donald Trump bugün saat 00.05'te telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Oldukça olumlu geçen telefon görüşmesinde müttefiklik vurgusu ön plana çıktı. Erdoğan aynı zamanda FETÖ konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğine vurgu yaptı. İşte son dakika haberleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki diyalog.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, telefon görüşmesi son derece olumlu ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede müttefiklik ve yakın işbirliği vurgusu ön plana çıktı.