Son dakika Başbakanlık'ta FETÖ operasyon haberi!

Son dakika... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Başbakanlık çalışanı 18 kişi gözaltına alındığı son dakika FETÖ haberlerin arasında yer alıyor. Başbakanlık'ta yapılan operasyonun detaylarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Son dakika ve güncel haberlerin son gelişmelerini yenisafak.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak

Son dakika Başbakanlık'ta FETÖ operasyon haberi! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Başbakanlık çalışanı 18 kişi gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Başbakanlık çalışanı 18 kişi gözaltına alındığı son dakika Başbakanlık FETÖ operasyonu ile ilgili haberleri arasında yer alıyor.

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ ile PKK'nın işbirliği yaptığını belirterek, “FETÖ bırakıyor, bölücü terör örgütü vardiyayı devralıyor. Bu üst aklın bir elinde FETÖ, bir elinde bölücü terör örgütü var. Konuşmalardan, istihbarat raporlarından ortaya çıkıyor. Darbeden önce de bir araya gelmişler, sonra da bir araya gelmişler. Birtakım aralarında işler de kararlaştırmışlar” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, TRT ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'un ardından gelişen süreçte muhalefet partileri ile kurulan uzlaşma ortamının korunacağını söyleyen Yıldırım, “İstanbul'da 5 milyon, bütün Türkiye'de 10 milyon insan, aynı saatlerde herkes birbiriyle kenetlendi. Bu birlikteliği gözümüz gibi koruyacağız. 'Bu uzlaşma kültürünü devam ettireceğiz' dedik. Bu noktada herhangi bir tereddüdümüz yok. Her yapacağımız önemli işte, alacağımız önemli kararda muhalefet partilerimizin genel başkanlarıyla başlattığımız bu diyalogu sürdüreceğiz, konuşacağız. Her konuda anlaşmamız beklenemez. Anlaşamayacağımız konular olabilir ama uzlaşabileceklerimiz de olabilir. Uzlaşacağımız konuları en azından konuşup, görüşüp uzlaşamayacağımız konularla ilgili de detaylı bilgi aktarırız. Bu süreci buy şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. Son dakika ve güncel haberlerin son gelişmelerini yenisafak.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz.