Millet değil zillet ittifakı kurmuşlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Aynı projenin içinde buluşan dört siyasi parti Millet İttifakı çatısı altında bir araya gelmişlerdir. Sizin neyiniz milleti temsil etmektedir ki, ittifakınız millet olsun? Millet değil, zillet; millet değil, illet çatısı FETÖ harcıyla örülmüştür” dedi.

Yeni Şafak Haber Merkezi
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Bahçeli, Twitter’dan yaptığı açıklamada, CHP, parti teşkilatlarını inceden İnce’ye seferber ederken, diğer yanda rakip Cumhurbaşkanı adaylarına imza verilmesini istemiş, bunu da Sayın Kılıçdaroğlu’nun ağzından ilan etmiştir. CHP, FETÖ’nün kuluçkası haline geldiğine yanmamış, Türkiye muhaliflerinin gözdesi olmuştur. CHP, 15 Temmuz’un rövanşını almak isteyen ne kadar kripto damar varsa siyasi omurgasına bağlamıştır” dedi.

YILANIN DELİĞİNE ÇOMAK SOKMUŞUM

Bahçeli, “FETÖ’nün siyasi ayağından sonra, siyasi seçmen kısmına dikkat çektim. Sen misin bunu diyen? Anladım ki, yılanın deliğine çomağı sokmuşum, taşı adresine fırlatmışım! Malum odak ve oluşumlar anında başlarını kaldırdılar, yaraları olduğu için gocunmaya başladılar. Mazisi yedi ayı bulmamış icazetli bir parti ihtiyacı yok iken 100 bin imza peşine niye düşer? Bu akıl nereden verilmiştir? Pensilvanya’nın bir tembih ve teşviki söz konusu mudur? Sorduğum soru buydu. Rahatsız olanlar, rehaveti bozulanlar ise siyasi faillerdir.”