Destici TRT’yi TRT’de eleştirdi

BBP Genel Başkanı Destici, TRT’de yayınlanan propaganda konuşmasında TRT’yi eleştirdi. Destici, daha sonra ise "Pazar günü 'safınızı belirleyin' ve tercihinizi yani oyunuzu Büyük Birlik partisi'nden yana kullanın” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bu antidemokratik seçim yasasını, bu haksız adaletsiz eşit olmayan şartlarda ülkemizi seçime götüren AKP iktidarını, bu süreçte yanlı ve algı oluşturacak yayınlarla iktidara avantaj sağlayan, seçime katılan partiler arasında adaleti ve hakkaniyeti gözetmeyen, muhalefete söz ve propaganda hakkı vermeyen, milletin parasıyla ayakta duran devletin televizyonu TRT'yi kınıyorum” ifadelerini kullandı. Destici bu cümlesini üç kez tekrarladı.

Milliyet'te yer alan habere göre Destici, daha sonra ise şöyle konuştu: “Bu nedenlerden ötürü 1 Kasım 2015 Erken Seçimini tüm Türkiye için bir 'haysiyet seçimi' olarak niteliyoruz. Siz değerli vatandaşlarımızı herhangi bir vebal altına girmeden Bu zamana dek adaletsiz bir seçim sistemiyle temsilde adaleti sağlayamayanların kurallarıyla oynadınız. Çocuklarınıza güzel bir Türkiye bırakmak istiyorsanız, 1 Kasım 2015 Pazar günü 'safınızı belirleyin' ve tercihinizi yani oyunuzu Büyük Birlik partisi'nden yana kullanın.”