Rusya: 0 - Galler: 3 maçı özeti ve golleri izle! Galler turladı

Rusya Galler maçı özeti ve golleri izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Euro 2016 B Grubu'nda son maçlar oynandı. Bu akşam Rusya ile Galler karşılaştı. Mücadele Gallerin 3-0'lık galibiyeti ile tamamlandı ve Galler tur atlayan taraf oldu. Karşılaşmanın geniş özetini, gollerini ve maç sonu istatistiklerini haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak

Rusya Galler maçı özeti ve golleri izlemek için buraya bakabilirsiniz. Euro 2016 turnuvasında son grup maçları oynanıyor. B Grubun'daki son maçta Rusya ile Galler karşılaştı. Mücadeleyi kazanan taraf 3-0'lık skor ile Galler oldu. Rusya Galler maçının geniş özetini, gollerini ve son gelişmelerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. İşte maçtan tüm detaylar.

mek için tıkla

Euro 2016 B Grubu maçında Galler, Rusya'yı 3-0 mağlup etti. Puanını 6'ya çıkaran Galler grupta liderliğe yükselerek, üst tura çıktı.

Stadium de Toulouse'de oynanan maçı İsveç hakem Jonas Eriksson yönetti. Mücadelenin ilk yarısı Galler'in üstünlüğü ile geçildi.

11. dakikada Aaron Ramsey'in golü ile öne geçen Galler, ardından farkı açmanın hesaplarını yapmaya başladı. Baskısını arttıran Galler 20. dakikada Neil Taylor'un gölü ile skoru 2-0'a getirdi. Mücedelenin ilk yarısı da Galler'in 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmada ikinci yarıya etkili başlayan taraf gene Galler oldu. Galler 67. dakikada Gareth Bale'in golü ile farkı açarak durumu 3-0 yaptı. Mücadelede başka gol olmayınca maç Galler'in 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Galler bu galibiyetle puanını 6'ya çıkararak grupta liderliğe yükselerek turladı.

EURO 2016 B Grubu'nda son maçlar oynandı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda 3. ve son maçlar sonunda Galler grup birincisi olarak, İngiltere ise ikinci olarak bir üst tura çıktılar.

Gruptaki son maçta Galler, Rusya'yı 3 - 0 yenerken, Slovakya - İngiltere mücadelesi ise golsüz tamamlandı.

B Grubu'nda puan durumu şöyle oluştu;

1 - Galler 6 puan

2 - İngiltere 5 puan

3 - Slovakya 4 puan

4 - Rusya 1 puan

İki maçın istatistikleri ise şöyle;

RUSYA - GALLER: 0 - 3

Stat: Municipal

Hakemler: Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Warnmark (İsveç)

Teknik Direktör: Leonid Slutski

RUSYA: Igor Akinfeev, Igor Smolnikov, Sergey Ignashevich, Vasili Berezutski (46. dk Aleksei Berezutski), Dmitri Kombarov, Denis Glushakov, Pavel Mamaev, Roman Shirokov (52. dk Aleksandr Golovin), Aleksandr Kokorin, Fedor Smolov (70. dk Aleksandr Samedov), Artem Dzyuba

Teknik Direktör: Chris Coleman

GALLER: Wayne Hennessey, Chris Gunter, Neil Taylor, Ben Davies, James Chester, Ashley Williams, Joe Allen (74. dk Dave Edwards), Aaron Ramsey, Gareth Bale (83. dk Simon Church), Joe Ledley (76. dk Andy King), Sam Vokes

SARI KART: 17. dk Sam Vokes (Galler), 64. dk Pavel Mamaev (Rusya)

GOLLER: 11. dk Aaron Ramsey, 20. dk Neil Taylor, 67. dk Gareth Bale (Galler)

-----------------------------------------------

SLOVAKYA - İNGİLTERE: 0 - 0

Stat: Geoffroy Guichard

Hakemler: Carlos Velasco, Roberto Alonso, Juan Yuste (İspanya)

Teknik Direktör: Jan Kozak

SLOVAKYA: Matus Kozacik, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Jan Durica, Tomas Hubocan, Vladimir Weiss (78. dk Milan Skriniar), Ondrej Duda (57. dk Dusan Svento), Marek Hamsik, Juraj Kucka, Robert Mak, Viktor Pecovsky (67. dk Norbert Gyömber)

Teknik Direktör: Roy Hodgson

İNGİLTERE: Joe Hart, Gary Cahill, Chris Smalling, Nathaniel Clyne, Ryan Bertrand, Adam Lallana (60. dk Dele Alli), Jordan Henderson, Eric Dier, Jack Wilshere (56. dk Wayne Rooney), Jamie Vardy, Daniel Sturridge (76. dk Harry Kane)

SARI KART: 24. dk Viktor Pecovsky (Slovakya), 52. dk Ryan Bertrand (İngiltere)