Lise mezunları için KPSS ortaöğretim başvuru ekranı açıldı! 2024 KPSS lise başvuruları nasıl yapılacak? ÖSYM KPSS başvuru ücreti ve ekranı

KPSS başvuru ekranına yoğunluk başladı. KPSS ortaöğretim başvurusu yapmak için sabırsızlananlar, ÖSYM'nin ekranı açmasını bekliyordu. Lise mezunu olanlar KPSS ortaöğretim sınavı için başvurularını gerçekleştirecek. 2024 KPSS Ortaöğretim sınavına başvurulur? Başvuru ücreti ne kadar? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? İşte ÖSYM AİS KPSS Ortaöğretim başvuru ekranı ve adım adım başvuru...

KPSS ortaöğretim

Kamuda memur olmak isteyen lise mezunu vatandaşlar için İki yıl ara ile düzenlenen KPSS Ortaöğretim sınavının başvuruları alınmaya başladı. Başvurular, elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla ve "https://ais.osym.gov.tr" adresindeki ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapılabilecek. Peki, Lise KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS Ortaöretim başvuru ücreti ne kadar olacak?

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU TARİHİ 2024 NE ZAMAN?

KPSS ortaöğretim (lise) başvuru işlemleri te başlayacak, tarihinde sona erecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS ortaöğretim başvuru ücreti 350 TL olarak duyuruldu.

2024 KPSS ORTAÖĞRETİM NASIL BAŞVURULUR?

KPSS Ortaöğretim sınavına başvurular, ÖSYM Başvuru Merkezlerinden, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden ya da. ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan yapabilecek. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak Sisteme TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş giriş yapan adaylar, başvuru sürecini ÖSYM sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden tamamlayabilecek.

2024 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI GEÇ BAŞVURULAR NE ZAMAN?

2024 KPSS Ortaöğretim sınavı için geç başvurular, 6 Ağustos Salı günü başlayacak. Geç başvurular, 7 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59'a kadar devam edecek.

2024 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

2024 KPSS Ortaöğretim yani lise sınavı 15 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Sınav sonuçları ise 4 Ekim 2024 tarihinde adayların erişimine açılacak.

ÖZGÜN
KPSS ne zaman? KPSS sınavı başlama saati için ÖSYM uyardı: KPSS lisans saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor?