Hırvatistan Türkiye milli maçı hangi kanalda - 2018 Dünya Kupası

Hırvatisan Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? 2018 Dünya Kupası Elemelerinde A Milli Futbol Takımı ilk maçına, Hırvatistan karşısında çıkacak. Maç öncesinde Türkiye antrenmanlarını sürdürüyor. Peki Hırvatistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? A Millilerin bu önemli maçından son gelişmeleri ve maç bilgilerini haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak

Hırvatistan Türkiye maçı hangi kanalda

n yayınlanacak ve maç saat kaçta başlayacak? İşte milli maç öncesinde futbolseverler bu sorunun yanıtını merak ediyor. Milyonların ekrana kilitleneceği

Hırvatistan Türkiye

maçından tüm bilgileri ve son haberleri sizlerle paylaşıyoruz. 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubunda ilk maçına Hırvatistan ile çıkacak olan Türkiye son hazırlıklarını yapıyor. Zagreb'de oyanancak maçtan son gelişmeleri buradan görebilirsiniz.

Hırvatistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

2018 Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında Hırvatistan Türkiye ile karşılaşacak. A Milli futbol takımımızın bu önemli mücadelesi, 5 Eylül Pazartesi günü oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadele TV 8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

A Milliler ilk antrenmanını yaptı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu ilk maçında deplasmanda Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, başkent Zagreb'teki ilk antrenmanını yaptı.

Zagreb'e 30 kilometre uzaklıktaki Zapresic Stadı'nda, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Terim ve futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti.

- Ahmet Oğuz sakatlandı

Milli futbolcu Ahmet Oğuz, 5'e 2 top kapma çalışması sırasında sakatlanarak saha kenarına geldi. Sağ ayağından sakatlanan Ahmet'e sağlık ekibi müdahale etti.

Fatih Terim, saha kenarında tedavisi yapılan Ahmet'in yanına gelerek, durumu hakkında bilgi aldı.

Büyük bölümü basın mensuplarına açık olan antrenmanda Terim, futbolcular ve teknik ekip, basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

- Son antrenman yarın akşam

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan maçının oynanacağı Maksimir Stadı'nda, yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak antrenman öncesinde ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir milli futbolcunun katılacağı basın toplantısı düzenlenecek.

Milli futbolcu Tolga Ciğerci: "Tek bir hedefimiz var, o da Hırvatistan maçını kazanmak"

A Milli Futbol Takım'ın Dünya Kupası Elemelerinde Pazartesi akşamı karşılaşacağı Hırvatistan maçı öncesi başkent Zagreb yakınlarında bulunan Zapresic Stadyumu'nda ilk idmanını gerçekleştirdi. Antrenman öncesi A Milli Takım'da Tolga Ciğerci basın mensuplarının sorularını cevapladı . Hırvatistan maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Milli oyuncu, "Seyircisiz bir karşılaşma olacak. Bizim en önemli hedefimiz pazartesi günü burada iyi bir performans sergilemek. Tek bir hedefimiz var, o da Hırvatistan maçını kazanmak" dedi. Takımda morallerin çok iyi olduğunu belirten Tolga Ciğerci, "Takımda hem ortam, hem de arkadaşlık çok iyi. Fatih Hoca da bizi maça çok iyi hazırlıyor. Tabii önemli olan pazartesi akşamı bunu sahaya yansıtabilmek. Umarım başarılı oluruz" diye konuştu. Dünya Kupası Elemeleri'nde yer aldığı grubu da değerlendiren milli oyuncu, "Grupta kimin olduğunun bir önemi yok. Bizim için önemli olan tek şey maçlarımızı kazanmak. Önemli olan takım olarak başarı ve Dünya Kupası'na katılmak" ifadelerini kullandı. Sahada çok koşmasından daha önemli olan gösterdiği performansı olduğunu belirten Tolga Ciğerci, Hırvatistan Milli Takımı'nın 2 yıldız ismi olan Ivan Rakitic ve Luka Modric gibi oyuncuları örnek aldığını belirtti.

Hırvat futbolcu Corluka: "Genç kadrosu ile Türkiye daha da motive olabilir"

Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli defans oyuncusu Vedran Corluka, Dünya Kupası Elemelerinde Türkiye ile yapacakları maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Maksimir Stadyumu'nda kısa bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye maçlarının her zaman zorlu geçtiğini belirten tecrübeli defans şunları söyledi: "Şu an ki Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda karşılaştığımız takım arasında fazla bir fark olduğuna inanmıyorum. Evet bazı ünlü Türk futbolcular kadroda yer almıyor ama bu durumun Türk Milli Takımı'nı olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Bence bu genç isimler daha da motive olabilirler. Türkiye maçları her zaman önemlidir ve Pazartesi de öyle olacak." Karşılaşmanın seyircisiz olmasının kendileri açısından olumsuz etki olacağını da belirten Corluka, "Seyirci bizim için çok önemli. Bizim için önemli bir motive kaynağı. Onların eksikliğini tabii ki de hissedeceğiz. Ama yapacak bir şey yok, alınan bir karar var ve buna uymak durumundayız" şeklinde konuştu.

Hırvatisan Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? 2018 Dünya Kupası Elemelerinde A Milli Futbol Takımı ilk maçına, Hırvatistan karşısında çıkacak. Maç öncesinde Türkiye antrenmanlarını sürdürüyor. Peki Hırvatistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? A Millilerin bu önemli maçından son gelişmeleri ve maç bilgilerini haberimizden görebilirsiniz.