Murat Kurum Filistinli üniversite öğrencileriyle buluştu: Senin hayalini gerçekleştirmek için her mücadeleyi vereceğiz

AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kurum, İstanbul’daki Filistinli üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Kurum, '“Senin hayallerini inşallah gerçekleştireceğiz. Ne gücümüz ne imkânımız varsa Filistinli kardeşlerimiz için bu imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bu zulüm bitecek ama bu zulmü yapanların da hiçbir zaman yanına kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Zeynep Karçığa
AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, Filistinli öğrenciler bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İstanbul’da üniversitede okuyan Filistinli öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler Gazze’deki yakınlarıyla ilgili bilgi verdi.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Yakınlarını kaybettiğini anlatan bir öğrenci, Gazze’de internet olmadığı için ailesinden çok zor haber aldığını anlattı. Başka bir öğrenci ise Türkiye’nin bu süreçteki desteğinden dolayı teşekkür etti.

Bir öğrencinin Gazze’ye dönmek istediğini anlatması üzerine Kurum, “Senin hayallerini inşallah gerçekleştireceğiz. Ne gücümüz ne imkânımız varsa Filistinli kardeşlerimiz için bu imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bu zulüm bitecek ama bu zulmü yapanların da hiçbir zaman yanına kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Kurum, “Bu günler geçecek, eminiz ki bir güneş doğacak” dedi. Kurum, Türkiye’nin her zaman Filistinlilerin yanında olduğunu belirterek, öğrencilere desteğini belirtti.

HAYAT
Murat Kurum’dan Kudüs mesajı: Cumartesi günü hep birlikte 'Dünya Beşten Büyüktür' diyeceğiz

EKONOMİ
Murat Kurum ASAD Platformu’nun konuğu oldu: Yüksek kira fiyatlarına çözüm geliyor

EKONOMİ
Türkiye’yi depreme dirençli hale getiriyoruz