Moda gözlükler

Onlar dünyanın gündeminden hiç düşmeyen ünlüler. Giydikleriyle modaya yön veriyorlar söyledikleriyle gündem oluyorlar. Kimi aykırılıklarıyla medyanın gündeminden düşmüyor kimi de yetenekleriyle. Bu nedenle yaza damgasını vuracak gözlük modellerinde ünlülerin tercihini sizin için araştırdık

Moda gözlükler

Angelina Jolie'nin gözlük tercihi Dolce&Gabbana. Dünyanın en ünlülerinden olan Angeline Jolie spor ama aynı zamanda şık olmayı başarabilenlerden. Brezilyalı top model Gisele Bundchen ise Diesel marka gözlüğü tercih ediyor. Pembe, mor, siyah ve kahverengi gibi hem klasik hem de aykırı renklerini bulabileceğiniz Diesel marka gözlüklerinin dört faklı rengi bulunuyor. Amerikalı şarkıcı Mariah Carey de modayı yakından takip edenler arasında. Ünlü şarkıcı Gucci marka gözlüğün bu yıl popüler olan ve kenarları bambu tasarımlı 2969 model güneş gözlüğünü kullanıyor.

YAZIN GÖZDE OLACAK

Aktris Eva Longoria'nın gözlük tercihi son zamanların popüler modeli olan Prada'nın Aviator tarzı. Daha önce Eva Longoria bu gözlüğün siyah, kahverengi ve açık kahve olmak üzere üç farklı rengini kullanıyordu. Gucci 2794 model güneş gözlükleriyle birkaç kez kameralara yakalanan aykırı güzel Paris Hilton'un gözlük seçimi giysileri kadar aykırı. Oyuncu Tom Cruise Gucci 1566 model güneş gözlüklerini tercih ediyor. Tom Cruise'un favorisi olan Aviator modelinin versiyonlarından olan Gucci 1566 markalı gözlüğün sekiz rengi mevcut. Natalie Portman'ın gözlük tercihi Armani 9439 Aviator model. Natalie Portman'ın kullandığı geniş çerçeveli Aviator model gözlüğün kırmızı, mor, kahverengi, siyah mavi ve yeşil renkleri bulunuyor.