İbrahim Tatlıses'in Yenikapı'da gözleri doldu

Yenikapı'da düzenlenen demokrasi ve şehitler mitingine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Alana gelen İbrahim Tatlıses, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. Tatlıses'in açıklama anlarında gözlerinin dolduğu görüldü.

Yeni Şafak

FETÖ'nün hain darbe girişiminin ardından halk meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Tutulan nöbetler 7 Ağustos'ta Yenikapı'da yapılacak demokrasi şöleni ile taçlandırılıyor. Etkinlikte halkla buluşacak olan 500 ünlü isim, beş tekneyle alana geçmeye başladı. Büyük buluşmayı yaklaşık 5 milyon vatandaş takip edecek.

'Ne alakası var?' dedim

Tekneyle Yenikapı'ya gelen ünlüler arasında bulunan İbrahim Tatlıses önemli açıklamalarda bulundu:

"15 Temmuz günü ben dedim ki hiçbir şey olmaz. Çevremdekiler 'markete git yiyecek içecek al' dediler. 'Ne alakası var' dedim. Her şey Allah'ın emriyle olur. Bu Türk milleti öyle bir millettir ki Allah'tan başka kimseden korkmaz. Türk bayrağı bizim yorganımız."

'Türk halkının ellerinden öpüyorum'

Türk milletinin gücünü tüm Dünya'nın gördüğüne dikkati çeken Tatlıses, "Ölüm Allah'ın emridir. Kimse kimsenin canına kastedemez. İnsan kendi vatandaşına silah sıkar mı?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokaklara inerek darbe girişimini engelleyen vatandaşlara teşekkür eden Tatlıses, "Türk halkının ellerinden öpüyorum" dedi.

HAYAT
İbrahim Tatlıses: FETÖ beni öldürmek istedi

HAYAT
Ünlüler Bebek'ten Yenikapı'ya geçiyor