Erbil'in boğazını deldiler diyen Çiğdem Tunç özür diledi

Mehmet Ali Erbil’in arkadaşı Çiğdem Tunç geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil’i ziyaret etmiş ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Prof. Dr. Yeşim Erbil, Çiğdem Tunç’un açıklamalarının yersiz olduğunu söyledi. Bunun üzerine Çiğdem Tunç canlı yayında Yeşim Erbil’den özür diledi.

Yeni Şafak
Mehmet Ali Erbil ve Çiğdem Tunç

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Çiğdem Tunç, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yaparak, "Damar yolu açmışlar yani boğazını delmişler. Nakil noktasına geldiğinde ben bu organlarımdan tekini hangisi gerekiyorsa vereceğimi söyledim. 30 kilo verdiğini söylediler. Çok çok üzgün ve perişanım'' demişti.

Dehşet verici ifadeler

Söylemezsem Olmaz programında son olarak Yeşim Erbil Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili de flaş bir açıklama yaptı. Boğazı delindi ifadesinin ise dehşet verici olduğunu söyledi. Yeşil Erbil'in açıklaması şöyle:

Çiğdem Tunç'tan Erbil ailesine özür

Çiğdem Tunç “Yeşim hoca herhangi bir şekilde incindiyse ben özür diliyorum. Türkiye’nin yüzde 80’i Çiğdem Tunç’u aileden bilir. Beni aile dışında tutmayın. Ben bir dostumla paylaştım gördüklerimi. Dostum önce dostum sonra medya mensubu. bunu haber yaptı. ben bunu haber yapılması için basının önüne çıkıp konuşmuş değilim. Bir sıkıntı yok bunda. Benle birebir geçen 3-5 dakikalık bir telefon konuşmasından sonra ben de şaşırdım. Hocamın dediği gibi gırtlağı delindi gibi bir şekilde yazılmış. Haber yapacağını ön görerek konuşmadım ama yapmış. Haber çıkınca doğrusunu anlatmak için bir yayına çıktım dün. Demeç olarak vermedim. Samimiyetle neyim lazımsa benden alınsın."

HAYAT
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Boğazını deldiler 30 kilo verdi

HAYAT
Emrah: Bari çayların parasını yazmayın

HAYAT
Murat Yıldırım o soru karşısında gülmemek için kendini zor tuttu