Zillet ittifakı güvenlik sorunu

Atatürk’ün partisi CHP’nin bugün PKK tarafından ele geçirildiğini söyleyen MHP lideri Bahçeli, “Zillet İttifakı ülkemize karşı beşinci kol faaliyeti yapıyor. Bu nedenle Zillet İttifakı milli güvenlik sorunudur” dedi.

Nur Banu Aras
Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Zillet İttifakı ülkemize karşı beşinci kol faaliyeti yapıyor. Sözde Kürdistan’da kazanmaktan bahsedenler CHP’yi ipotek altına almış, İP’i uzaktan kumanda edecek seviyeye çoktan ulaşmıştır. Bu nedenle Zillet İttifakı milli güvenlik sorunudur” dedi. MHP Lideri, yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği Adana İstasyon Meydanı’nda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

ÇIKARSIZ, HESAPSIZ, HİLESİZ

“Cumhur İttifakı birliğin, dirliğin, kardeşliğin, sağduyunun temsilcisidir. AK Parti’yle çıkarsız, hesapsız, hilesiz, yalansız bir ittifak kurduk. Sevdamız Türkiye’dir, hedefimiz Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümüne ulaşmaktır. İttifakımız, Türkiye düşmanlarına karşı sadakatin, safiyetin ve hamiyetin ittifakıdır. İttifakımız, vahşi hesaplara, bir imzayla Kudüs’e, Golan Tepeleri’ne dinamit fırlatan karanlık güçlere, inançlarımızı yok sayan vandal emellere karşı milli ve manevi bir ittifaktır.

BEŞ HARFTEN OLUŞAN ÇETE

İsimleri beş harften oluşan zillet çetesi Cumhur İttifakı’ndan elbette hazzetmez. Zalimler karşımızdadır. Ancak tehdit ne kadar fazla olursa olsun, Cumhur İttifakı alayını devirecektir. Ne var ki Cumhur İttifakı’nın mayası sağlam, duruşu sağlam, duyuşu sağlam, inancı sağlamdır. Çukurova’da Ermeni çetelerini tepeleyen, Fransız işgalcilerinin başını ezen o asil kan bugünün aynı kanıdır, cesaret aynısıdır, feraset aynısıdır, kahramanlık aynısıyla Adana’da yaşamaktadır.

BEŞİNCİ KOL FAALİYETİ YAPIYOR

Atatürk’ün partisi HDP’den ilik ve organ nakli yapıyor, bir gözüyle Kandil’i, diğeriyle Pensilvanya’yı kolluyor. PKK, CHP’yi ele geçirmiş, İP’e yuvalanmış, SP’ye nüfuz etmiştir. PKK’lı teröristler, CHP, İP ve SP üzerinden belediyelere sızmayı amaçlıyor. Zillet İttifakı ülkemize karşı beşinci kol faaliyeti yapıyor. Sözde Kürdistan’da kazanmaktan bahsedenler CHP’yi ipotek altına almış, İP’i uzaktan kumanda edecek seviyeye çoktan ulaşmıştır. Bu nedenle Zillet İttifakı milli güvenlik sorunudur. Zillet İttifakı Türkiye’nin karşı cephesidir.

GÜNDEM
Şehit eşinden CHP'li adaya: Bizi hangi yüzle buraya davet ettiniz?