Ünal: Kılıçdaroğlu ve CHP'si milli güvenlik sorunu

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısındaki sözleriyle ilgili olarak "Bu haliyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak, "Bu haliyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir" dedi.

NTV'de katıldığı yayında Kılıçdaroğlu'nun dün grup toplantısında sarf ettiği cümlelere de değinen Ünal, şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu gerçekleri çarpıtıyor. Bunlara sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşları değilmiş gibi, 15 Temmuz gecesi yaşananlar bütün milletin gözünün önünde cereyan etmesine rağmen, bütün taraflar Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin siyasi oluşumun dışında kimse tasfiye edemezdi demesine rağmen siz çıkacaksınız, bütün hakikati, gerçekleri ters yüz edecek şekilde FETÖ'nün siyasi ayağı sizsiniz diyeceksiniz."

"Biz gerekliği temizliği yaptık"

Bu yapının gerçek yüzü ortaya çıktıktan sonra gerekli temizliği yaptıklarının altını çizen Ünal, "Ama CHP hiçbir temizlik yapmadı. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı FETÖ'den tutuklandı. Bu haliyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir" şeklinde konuştu.