Ulaştırma Bakanlığından İstanbul'da Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi'ne destek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi'ni onaylayacaklarını ve Bakanlık olarak destek vereceklerini açıkladı. 2 bin 500 araçla başlanacak sisteme Bakanlık ile bağlı kurumlar olarak uygun görüş vereceklerini belirten Uraloğlu, "Taksi sorununun çözümü adına attığımız bu adımın İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Semih Bozkuş
Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki taksi krizine karşı Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi'ne destek vereceklerini açıkladı.

İstanbul'da vatandaşları mağdur hale getiren taksi krizine karşı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı devreye girdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da uygulama tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi'ni onaylayacaklarını ve Bakanlık olarak destek vereceklerini açıkladı.

X hesabından paylaşımda bulunan Uraloğlu, 2500 araçla başlanacak yeni taksi sisteminin kurulmasına dair yarın yapılacak olan UKOME Toplantısı’nda gündemde yer alan teklife ilişkin olarak oy hakkı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı kurumlar olarak uygun görüş vereceklerini belirterek, "Taksi sorununun çözümü adına attığımız bu adımın İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

"2 bin 500 araçla başlanacak sisteme destek vereceğiz"

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın şikayetlerine konu olan taksi sorununun çözülmesi için Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi’ni onaylayacağız.

2500 araçla başlanacak yeni taksi sisteminin kurulmasına dair yarın yapılacak olan UKOME Toplantısı’nda gündemde yer alan teklife ilişkin olarak oy hakkı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı kurumlar olarak uygun görüş vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Taksi sorununun çözümü adına attığımız bu adımın İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyoruz."

GÜNDEM
Taksimetre açmadan fiyat belirlemiş: İstanbul'da turistleri dolandırmaya çalışan taksiciye ceza

GÜNDEM
Oğuz Alper Öktem paylaşımlı yolculuğun getirilerini madde madde anlattı: İstanbul için lüks değil zaruret