'Özel' helikopter keyfi: CHP'deki tasarruf vaadi lafta kaldı

Kamuda israf iddiaları üzerinden her fırsatta ekonomi yönetimini eleştiren ve parti olarak 'tasarruf' edecekleri vaadinde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Marmaris Belediyesi'ne ait Halk Kafe'nin açılışına özel helikopterle gitmesi sosyal medyada gündem oldu.

Kafe açılışına helikopterle giden Özgür Özel sosyal medyada tepki çekti

Kamuda tasarruf yapılmadığını iddia ederek her fırsatta ekonomi yönetimine eleştirilerde bulunan CHP Genel Başkanı'in Marmaris'te yer alan Marmaris Belediyesi'ne ait Halk Kafe'nin açılışına özel bir helikopterle gitmesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Selfie çektirdi

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin çektiği selfie fotoğrafında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ve helikopterin mürettebatı yer alıyor.

Kimin helikopteri?

Sosyal medya kullanıcıları, Özel'in 10 metrekarelik küçük bir kafenin açılışı için helikopter kullanmasını eleştirerek, ekonomiden dem vuran muhalefet liderinin bu tür bir tercih yapmasını sorguladı.

'Tasarruf yapacağız' demişti

Özgür Özel geçtiğimiz Nisan ayında yaptığı açıklamada, CHP'nin kazandığı belediyelerde uygulamaya koymak üzereyayınlayacaklarını belirtmişti. Özel demişti.

Ancak CHP'deki söylemleri vaatten öte gidememiş görünüyor.

Uçakla 'Roma' gezisi

Daha önce de seçim kampanyasını sloganıyla gerçekleştiren CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Roma gezisi için yolcu uçağı kiralamış ve geziye yaklaşık 45 yandaş gazeteciyi götürmüştü.

Özel jetle Almanya'ya maç izlemeye gitti

Özel uçakla İtalya gezisine giden İmamoğlu daha sonra da Avrupa Futbol Şampiyonası'nı izlemek için özel jet ile Bodrum’dan Almanya'ya uçmuştu.