Tanju Özcan'dan CHP'ye rest: Sözlerimden pişman değilim

Kendisinden yardım isteyen başörtülü bir kadınla ilgili terbiye sınırlarını aşan imalı ifadeler kullanan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP MYK'sının gündeminde olacak. Buna ilişkin bir açıklama yapan Özcan, "Hayırlısı neyse o olsun. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir" diyerek kendini savundu. Özcan, sığınmacılarla ilgili ırkçı sözlerinden dolayı pişman olmadığını söyledi.

Tanju Özcan

Mülteciler için ırkçı ifadeler kullanarak tüm Türkiye’nin tepkisi çeken CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, katıldığı bir programda kendisinden yardım isteyen bir kadın için ahlak ve edep sınırlarını aşan yorumlarda bulunduğu görüntüleri ortaya çıkmıştı.

CHP MYK'SINDA GÖRÜŞÜLECEK

Bu sözlere, CHP'den "Özcan’ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Pazartesi günü yapacağımız MYK toplantısında değerlendireceğiz. Parti tüzüğümüz bunu gerektiriyor" cevabı gelmişti. Özcan, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın yaptığı bu açıklamaya Twitter hesabından yanıt verdi.

GÜNDEM
CHP’den Tanju Özcan açıklaması: Sözleri kabul edilemez MYK’da değerlendireceğiz

ATATÜRK'LÜ SAVUNMA YAPTI

"Takdir parti yetkililerinindir" diyen Özcan, "Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve FETÖ'cülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim" ifadelerini kullandı.

TANJU ÖZCAN NELER DEMİŞTİ?

GÜNDEM
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan yardım isteyen başörtülü kadın hakkında iğrenç ima

GÜNDEM
Bolulu kadınlardan CHP'li Tanju Özcan'a tepki: Evlat hasreti çeken anneler adına çok incindik