Sürpriz ziyaret

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. 18 Mart’ta yeniden genel başkan seçilen Bahçeli’yi tebrik ettiğini belirten Yıldırım, “Terörle mücadele ve Afrin’i konuştuk” dedi.

Yeni Şafak Nur Banu Aras
Terör ve Afrin’i konuştular

İki ismin resmi programlarında yer almayan ziyaret sürpriz olarak yorumlandı. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmede Yıldırım, MHP’nin 18 Mart’ta 12. Olağan Kurultay’ın da 9’ncu kez genel başkanlığa seçilen Bahçeli’yi tebrik etti. Yıldırım, Bahçeli’ye yeni döneminde başarılar diledi.

İki liderin görüşmesinde ülke gündemi de masadaydı. Görüşmede, sınır ötesi operasayonların yanı sıra terörle mücadele ve FETÖ ile mücadele ele alındı.Başbakan, Zeytin Dalı Harekatındaki gelinen son aşamayı Bahçeli’ye aktardı, olası Münbiç harekatı hakkında bilgi verdi. İki lider sonuna terörle mücadelede mutabık kaldı.

TELAŞA GEREK YOK

Başbakan Yıldırım’ın uyum yasalarıyla ilgili bilgileri de aktardığı belirtildi. Bahçeli’yi tebrik etmek için ziyarette bulunduğunu söyleyen Yıldırım, “Hepsi bu. Bu kadar telaş etmeye gerek yok” dedi.

GÜNDEM
O da koruma altında

GÜNDEM
Başında çuvalla getirilsin