Soykırım destekçilerini yüreklendirmek için yeni liste: Siyonizm'in hizmetkarı 50 isim açıklandı

Soykırımcı İsrail'e ait Jerusalem Post gazetesi, 2024'ün en etkin 50 Yahudi'sini açıkladı. Dünyanın önde gelen Siyonistleri, terör devleti İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarının en büyük destekçileri. Peki kim bu soykırım destekçileri?

Esmanur Tuna Sarraç
İşgalci İsrail basını, soykırım destekçilerini yüreklendirmek için yeni bir liste yayımladı.

Siyonizm'in hizmetkarı 50 isim açıklandı
İşgalci İsrail gazetesi Jerusalem Post'un soykırım destekçilerini yüreklendirmek için yayımladığı listede yer alanlar barbarlar, İsrail’in işgaline ve Siyonizmin yayılmasına en çok destek veren kişiler. Listede öne çıkan bazı isimler, soykırımı direkt fonlarken bazıları ise sahibi olduğu şirketler üzerinden dezenformasyon yaparak işgalci İsrail propagandası yapıyor.

İsrail yapay zekayı savaş propagandasında kullandı

Listenin en tepesinde yer alan Sam Altman, OpenAl CEO'su. Bu isim OpenAI üzerinden yapay zeka aracılığıyla Filistin destekçilerini hedef aldı. Gizli etki operasyonu kapsamında OpenAl'den yardım alan İsrailli bir firma, ABD'de Gazze saldırılarını protesto eden üniversite öğrencilerini sahte hesaplarla hedef gösterdi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kongre'de bakanlığının bütçesi hakkında ifade verdiği sırada, Filistin destekçisi katılımcılar tarafından "Gazze kasabı olarak anılacaksın" sözleriyle protesto edildi.

Terör devletinin soykırım ortağı: ABD

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Siyonizmin en etkin temsilcilerinin yayınlandığı listede üçüncü sırada yer alıyor. Blinken terör devleti İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'ye başlattığı katliamdan sonra İsrail'i ziyaret etmiş ve şu skandal açıklamayı yapmıştı:

Bugün sadece ABD Dışişleri Bakanı olarak değil, bir Yahudi olarak da buradayım. İsrail'e yardım etmek için binlerce yedek asker, seferber edildi. İsrail halkını "cesaretinden dolayı" tebrik ederim.

Kara propaganda

Siyonist listede 13.sırada yer alan META'nın CEO'su Mark Zuckerberg, sahibi olduğu Facebook'ta İsrail'in isteğiyle dezenformasyon oluşturmak için yüzlerce hesabı kaldırmıştı.

Kalıcı işgal çağrısı

İşgalci Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, kara listede 23. sırada yer aldı. Gazze'ye yönelik yardımların durdurulmasını isteyen Ben-Gvir, Hamas ile ateşkes müzakerelerine süreç boyunca karşı çıkmıştı.

Gazze topraklarını işgal eder ve onlara yaptıklarının bedelini toprakla ödeyeceklerini söylersek, yakıt girişini durdurursak ve gönüllü göçü teşvik edersek tam bir zafer elde edebiliriz.

İsrailli bakan Ben-Gvir, Gazze'de kalıcı işgal çağrısı yapmıştı.

İşte soykırım destekçisi 50 isim