Şifa büyükşehirle kapınızda

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan Evde Hasta Bakım Merkezi ve Ambulans Servisi ile yılda 8 bin kayıtlı hastaya aylık yaklaşık 11 bin kez evde bakım hizmeti ve ayda yaklaşık 2 bin kişiye de ambulansla nakil hizmeti veriliyor. Fırsat buldukça evde hasta bakım hizmetlerinden yararlanan hastaları sık sık evlerinde ziyaret eden Başkan Aktaş, hem moral veriyor hem de hastalara şifa diliyor.

Başkan Aktaş, son olarak kalça kırığı protezi nedeniyle Mart ayından bu yana Büyükşehir’den sağlık hizmeti alan 78 yaşındaki Asiye Yıldız’ı Değirmenönü Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Evde Hasta Bakım ve Hasta Nakil Hizmetleri, vatandaşların derdine derman olmaya devam ediyor. Evde Hasta Bakım Merkezi ve Ambulans Servisi bünyesinde 67 araç ve 144 personelle 17 ilçedeki vatandaşlara sağlık hizmeti ulaştırılıyor.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/12/09/01/17/resized_daabb-1259c32929544_mtvmy2ezod_1.jpg

Moral Başkan'dan

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da fırsat buldukça evde hasta bakım hizmetlerinden yararlanan hastaları evlerinde ziyaret edip, onlara moral veriyor. Başkan Aktaş, son olarak kalça kırığı protezi nedeniyle Mart ayından bu yana Büyükşehir’den sağlık hizmeti alan 78 yaşındaki Asiye Yıldız’ı Değirmenönü Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/12/09/01/18/resized_a1044-7f7e256729544_mtvmy2ezod.jpg

Büyükşehir Belediyesi sayesinde yeniden ev içinde yürümeye başlayan Asiye Yıldız da Başkan Aktaş ve Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ekiplerine teşekkür etti.

GÜNDEM
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş çağrıda bulundu: Koronaya karşı omuz omuza