Ruh hastası yalancı:  CHP lideri artık psikiyatrinin konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’teki konuşmasının büyük bölümünü Kılıçdaroğlu ve CHP yandaşı medyanın pervasızca sıraladığı yalanlara ayırdı. Erdoğan, CHP lideri için “Bizim bunca yalanı, iftirayı büyük keyifle ardı ardına sıralayan bu ruh hastasına ayıracak tek saniyemiz yoktur. CHP Genel Başkanı artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur” ifadelerini kullandı.

Osman Özgan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Partisi Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yalan operasyonlarına “Siyasette de bir müsilajla karşı karşıyız” dedi. Yalanlarının dozunun sürekli arttıran Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösteren Erdoğan, özetle şunları söyledi: Türkiye, 2023 yılına yaklaştıkça partimize ve ülkemize yönelik saldırıların giderek artacağı anlaşılıyor. Dışardan ve içeriden birtakım sözler aldığı anlaşılan CHP, giderek daha pervasız, yıkıcı ve ahlaksız bir şekilde bizi hedef alıyor; buna benzer bir görüntü vererek ülkenin demokrasisine, ekonomisine, geleceğine kast ediyor. Kıyılarımız nasıl müsilajın tehdidi altında oksijensiz kalma riski ile boğuşuyorsa siyasette de yerli ve milli her adımı yok etmeye çalışan, dahası siyaseti kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/07/01/05/11/resized_c4cd9-51e68a90kemalkafadekupeee.jpg

GÜNDEM
Psikolojik harp: Yalanlar başrolde

SİYASİ MÜSİLAJ

GÜNDEM
Yalanda ısrarcı: Kaynağı özür diledi Kılıçdaroğlu 'troll' dedi

CHP’NİN İFTİRA ZULMÜ

Her ne sebeple olursa olsun, Türkiye, CHP zihniyetinin yalan ve iftira zulmüne maruz kalmaktadır. Bunun adı da bir yalan terörüdür. Bunlara göre, bu ülkedeki cumhurbaşkanından başlayarak bürokratlarından işadamlarına kadar herkes; yolsuzluk yapmaktadır, hırsızdır, uyuşturucu kaçakçısıdır, banka soyguncusudur. Ülkesini aklına gelen her türlü aşağılık sıfatla itham edecek her tarafı suç kaynayan bir yer olarak gösterecek kadar kendini kaybetmiş bir ruh hali ile karşı karşıyayız.

GÜNDEM
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Yalan haber ulusal güvenlik sorunu olarak görülmeli

PSİKİYATRİNİN KONUSU

GİDEREK BÜYÜYEN BİR SORUN

Yalan ve iftira meselesinde tek sorun CHP’nin başındaki zat olsa ‘mazurdur’ der geçeriz ama bu mesele medyada ve sosyal medyada giderek büyüyen bir sorun halini almıştır. Hatta birçok ülke bu tehditle mücadele için çeşitli kanuni düzenlemelere gitmektedir. Gelişmiş ülkelerin hayata geçirmeye başladıkları bu hukuki adımların benzerlerini artık bizim de acilen gündeme almamız gerekiyor.

GÜNDEM
Öztürk Yılmaz: Kemal Kılıçdaroğlu yürüyen yalan makinesi

Türkiye Kanal İstanbul’a kavuşacak

Erdoğan, “Türkiye, bugüne kadar bunca esere, bunca hizmete nasıl CHP’ye rağmen sahip olmuşsa, Kanal İstanbul Projesi’ne de aynı şekilde kavuşacaktır. Kanal İstanbul’un ilk köprüsünün temelini attık. Altyapı deplase çalışmalarının ardından Kanal’ın kazısına süratle başlanacak. Türkiye’ye 19 yıldır kazandırdığımız eser ve hizmetleri, bu dünya çapında projeyle taçlandıracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Dalton’la dost değiliz diye mi rahatsızsınız

MKE kanunu Meclis’te kabul edildi

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKE) yapısını değiştirecek olan kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Teklife ile, başlangıç sermayesi bir milyar 200 milyon lira olan Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi kurulacak. Şirket, Milli Savunma Bakanlığına bağlı olacak. Şirketin sermayesinin tamamı Hazine’ye ait olacak. Yeni yasayla MKE, bağımsız denetim kuruluşları tarafından denetlenecek. Yabancı uyruklu personel çalıştırabilecek olan şirket, özelleştirme uygulamalarından muaf tutulacak. MKE’de istihdam edilen personelin mevcut statüleri ve unvanlarına ilişkin sosyal ve özlük hakları korunacak.

2023 Türkiye’nin seçim takvimidir

Bu ne densizlik ne terbiyesizlik

Kılıçdaroğlu’nun Katarlı öğrencilerin sınavsız üniversiteye gireceği yalanına da sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karşımızda ‘Katarlı öğrencilerin ülkemizde sınavsız tıp fakültesine gireceği’ yalanını hiç utanmadan, sıkılmadan, 2 milyon 600 bin öğrenciye ve ailelerine saygı duymadan tekrarlayacak kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor. Bu ne densizlik, bu ne terbiyesizliktir. Tepeden tırnağa hepsi yalan. Zaten bunlar yalan dersini özellikle alıyorlar. Halbuki ‘Katarlı gençler sınavsız tıp fakültelerine girecek.’ denilen mesele, tamamı da dost ve kardeş 12 ülkeyle aramızda 1994’ten beri var olan askeri sağlık işbirliği protokolünün Katar ile de imzalanmasından ibaret. CHP, böyle bir yalandan nasıl bir siyasi çıkar sağlamıştır? Kılıçdaroğlu yıllardır sürdürdüğü iftira listesine bir yenisini ekleyerek kendisi için nasıl bir siyasi neticeye ulaşmayı murat etmiştir” diye sordu.