Öksüz’ün hocası kaçarken yakalandı

FETÖ’nün darbe girişiminin firari isimlerinden Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün hocası Mehmet Türk, Paris’e kaçmaya çalışırken İstanbul Atatürk Havaalanı'nda yakalandı. Fetullah Gülen’in yeğeniyle evli olan Türk, “Allah ne kadar FETÖ’cü varsa belasını versin” diye bağırdı.

Yeni Şafak

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeniyle evli olan ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hakkında yakalama kararı bulunan Mehmet Türk, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Fransa'ya kaçmak isterken gözaltına alındı. Fransa'nın başkenti Paris'e kaçmak üzere bulunduğu İstanbul Atatürk Havalimanı'nda polis ekiplerince gözaltına alınan Mehmet Türk, Manisa'nın Turgutlu ilçesine getirildi. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Türk, çıkışta görüntü almak isteyen gazetecilere “İyi çekin, Allah ne kadar FETÖ'cü varsa belasını versin" diye bağırdı. Sağlık kontrolünün ardından Mehmet Türk, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GÜLEN'İN ELİNDE BÜYÜDÜ

Babası Mustafa Said Türk'ün örgüt televizyonunda 'Fetullah Gülen'in elinde büyüdü' diye ifade ettiği Mehmet Türk'ün FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz'ün hocası olduğu belirtildi. Emniyet yetkilileri, gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeniyle evli olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Mehmet Türk'ün Paris'e gitmek istediği sırada yakalandıktan sonra Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince teslim alındığını kaydetti. İlçedeki FETÖ/PDY operasyonu kapsamında firari şüpheli İ.K'nin de yakalandığı bildirildi.

GÜNDEM
Adil Öksüz FETÖ'nün özel mollasıymış

GÜNDEM
Adil Öksüz, Hava Kuvvetleri'nin değil Genelkurmay'ın imamı