Numan Kurtulmuş'tan Mescid-i Aksa baskınına tepki

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işgalci İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınına tepki gösterdi. İsrail'in durdurulması gerektiğini belirten Kurtulmuş, ''Mübarek Ramazan ayında Filistinli kardeşlerimize karşı gerçekleştirilen bu alçak terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz'' ifadelerini kullandı.

İşgalciler Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyip birçok kişiyi gözaltına almış ve yaralamıştı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya yaptığı baskını lanetledi. Dökülen her damla kanın ve yitirilen her bir canın hesabının İsrail'in faşist yöneticilerinden sorulması gerektiğini belirten Kurtulmuş, ''Vahşi siyonist katiller ümmetin ilk kıblesi Mescid-i Aksa'ya düzenlediği silahlı baskınla terör estiriyor, insanlığı katletmeye devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Artık yeter! İsrail durdurulmalıdır! Vahşi siyonist katiller ümmetin ilk kıblesi Mescid-i Aksa'ya düzenlediği silahlı baskınla terör estiriyor, insanlığı katletmeye devam ediyor.

Mübarek Ramazan ayında Filistinli kardeşlerimize karşı gerçekleştirilen bu alçak terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz.

Her sene özellikle Ramazan ayında Mescid-i Aksa'da ibadet eden Müslümanlara uygulanan bu saldırılar uluslararası kuruluşlar tarafından artık durdurulmalı ve dökülen her damla kanın, yitirilen her bir canın hesabı İsrail'in faşist yöneticilerinden sorulmalı...''

GÜNDEM
Kurtulmuş, Flake ile görüştü

GÜNDEM
Kurtulmuş: Türk siyasi tarihinin en önemli seçimine gireceğiz

GÜNDEM
Kurtulmuş'tan Yeniden Refah Partisi ve ittifak açıklaması