Mustafa Sarıgül'ün 'Kılıçdaroğlu-İmamoğlu gerilimine' yorumu sunucuyu şaşırttı: Ekrem Bey'den Tarkan'ı Erzincan'a getirmesini istedim

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı yayında kendisine yöneltilen Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki gerilime ilişkin soruya ilginç bir yanıt verdi. Sorunun üzerine İmamoğlu ile bugün yaptığı görüşmeyi anlatan Sarıgül, "Ekrem Bey'den Tarkan'ı Erzincan'a getirmesini istedim" ifadelerini kullanınca sunucu şaştı kaldı. Sarıgül, daha sonra yaptığı değerlendirmede ise İmamoğlu'na 'adaylıktan vazgeç' mesajı verip, "Parti içindeki meseleleri parti menfaatlerinin çok çok üzerinde tutmak lazım." diye konuştu.

Mustafa Sarıgül, İmamoğlu'na 'adaylıktan vazgeç' mesajı verdi.

Türkiye, 14 ve 28 Mayıs'ta sandık başına giderek milletvekillerini ve cumhurbaşkanını seçti. Sandıktan bir kez daha yenilgiyle ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti tabanından gelen 'istifa' çağrılarına kulak tıkadı. Partisinin üst yönetimini kişisel tercihleri doğrultusunda değiştiren ve tek adamlığını "Koltuğu bırakmıyorum" mesajlarıyla pekiştiren CHP liderine en yakınlarındaki isimlerden de 'değişim' çağrısı geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na karşı 'topyekün değişim' çağrısı yaptı.

GÜNDEM
CHP'li Özgür Özel genel başkanlığa adaylığını duyurdu: Aday mıyım adayım hazır mıyım hazırım

Mustafa Sarıgül'ün 'Kılıçdaroğlu-İmamoğlu gerilimine' yorumu sunucuyu şaşırttı: Ekrem Bey'den Tarkan'ı Erzincan'a getirmesini istedim

İkilinin yarın Ankara'da bir görüşme gerçekleştireceği açıklandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı yayında kendisine yöneltilen Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki gerilime ve yarın yapılacak görüşmeye ilişkin soruya ilginç bir yanıt verdi.

Sorunun üzerine İmamoğlu ile bugün yaptığı görüşmeyi anlatan Sarıgül, "Ekrem Bey'den Tarkan'ı Erzincan'a getirmesini istedim" ifadelerini kullanınca sunucu şaştı kaldı.

Your browser doesn't support HTML5 video.

İmamoğlu'na 'adaylıktan vazgeç' mesajı: Parti içindeki meseleleri parti menfaatlerinin çok çok üzerinde tutmak lazım

Sarıgül, daha sonra yaptığı değerlendirmede ise, "Şu ortamda belediye seçimlerine 8 ay gibi bir süre. Parti gruplarında parti içerisinde dayanışma içinde olmak lazım. İnsanların birbirine güvenmesi lazım desteklemesi lazım. Parti içindeki meseleleri parti menfaatlerinin çok çok üzerinde tutmak lazım." diye konuştu.

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu'na 'Değişim' çağrısında bulunan Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel İstanbul'da buluşmuş

GÜNDEM
Yangın söndürmedeki başarısızlığı yüzüne vurulan Ekrem İmamoğlu vatandaşla alay etti: Yanına gelirdim ama ayaklarım yorulur

GÜNDEM
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' açıklaması: Bireysel beklentilerden tamamen arınmak zorundayız