Mustafa Sarıgül İmamoğlu'na kapıyı gösterdi: Vefa bilmeyene veda yakışır

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisindeki değişim hareketinin öncüsü olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı göndermede bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumartesi günü Erzincan'a gideceğini duyurduğu videoda "Cumartesi günü Türkiye'de herkes görecek ki öyle her şey zannedildiği gibi değil" diyen Sarıgül, videoyu "Vefa bilmeyene veda yakışır" notuyla paylaştı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisindeki değişim hareketinin öncüsü olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı göndermede bulundu.

İstifa çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim startını 5 Ağustos'ta Erzincan'dan verecek.

Kılıçdaroğlu'nun gelişine hazırlanan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

'Herkes görecek ki öyle her şey zannedildiği gibi değil'

Sarıgül, yaptığı videolu açıklamada "Can Erzincan cumartesi gününe hazırlanıyor. Cumartesi günü saat 13.00'te havaalanında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayacağız. Cumartesi günü Türkiye'de herkes görecek ki öyle her şey zannedildiği gibi değil. Erzincan'a can geliyor, heyecan geliyor. Omurgalı siyaset yapmak isteyen bütün canları cumartesi günü canımızı karşılamaya bekliyoruz." dedi.

İmamoğlu'na gönderme

Sarıgül'ün videoyu "Vefa bilmeyene veda yakışır" notuyla paylaşması partisindeki değişim hareketinin öncüsü olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı gönderme olarak yorumlandı.

GÜNDEM
Ekrem İmamoğlu ile görüşen Murat Karayalçın: CHP'de şu anda oligarşi var

GÜNDEM
İmamoğlu: Toplum CHP'de lider ve yönetimin değişmesini bekliyor

GÜNDEM
Gürkan Hacır: Ekrem İmamoğlu yarın genel başkan adaylığını açıklayabilir