Muhalefetin seçim hezimetinden sorumluluk duymaması Ersan Şen'i çileden çıkardı: Neden hesap vermiyorsunuz?

Muhalefet partilerinin seçim hezimetiyle ilgili kendilerini sorumlu hissetmemesi hukukçu Ersan Şen'i çileden çıkardı. "Hani yüzde 60-55 ile seçilecekti. Hani anlı şanlı Kılıçdaroğlu'nu savunanlar nerede şimdi?" diyen Şen, "Çıktınız ortaya Altılı Masa'yı kurduk dediniz, 2 Mart'ta kavga ettiniz. Bir yıl toplandınız toplandınız ne yaptınız kardeşim? Bunun hesabını neden vermiyorsunuz? Hep kendinizi aklıyorsunuz. Size göre siz suçsuzsunuz, sizin dışınızda kalan herkes suçlu, sorumlu. Millet bunun farkında değil mi?" ifadelerini kullandı.

Hukukçu Ersan Şen muhalefeti eleştirirken çileden çıktı.

Genel seçimlerde hezimete uğrayan muhalefet partileri, kaybetmenin sorumlusu olarak kendilerini görmeyip suçu hep başka konulara ve kişilere atmaya devam ediyor.

Yerel seçimlere kısa bir vakit kalmışken muhalefetin hala genel seçimlerde yaptıkları hatalardan ders almamış olması hukukçu Ersan Şen'i de çileden çıkardı.

'Anlı şanlı Kılıçdaroğlu'nu savunanlar nerede şimdi?'

Sözcü TV yayınında konuşan Şen, "Hani yüzde 60-55 ile seçilecekti. Hani anlı şanlı Kılıçdaroğlu'nu savunanlar nerede şimdi? Anlatsınlar şimdi bize o yüzde 48'e nasıl düşürdünüz. Ondan sonra at suçu at millete, at sisteme, at oraya at buraya..." dedi.

'Bunun hesabını neden vermiyorsunuz?'

Muhalefetin kendisini millete anlatamadığını belirten Şen, "Seçim mi kazandınız kardeşim? Ne yaptınız söyleyin. Meclis'i mi kazandınız, cumhurbaşkanlığını mı kazandınız? Herhangi bir kurumu mu yönetiyorsunuz? Çıktınız ortaya Altılı Masa'yı kurduk dediniz, 2 Mart'ta kavga ettiniz. Bir yıl toplandınız toplandınız ne yaptınız kardeşim? Neden Akşener'e kazık attınız o masada? Neden bu milletin güvenini kaybettiniz? Neden Sayın Cumhurbaşkanı'nın değirmenine su taşıdınız? Bunun hesabını neden vermiyorsunuz? Hep kendinizi aklıyorsunuz. Size göre siz suçsuzsunuz, sizin dışınızda kalan herkes suçlu, sorumlu. Millet bunun farkında değil mi?" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan Faik Öztrak'ın 'İBB önündeki çöp yığını' iddialarına belgelerle cevap verdi

GÜNDEM
Gelecek Partili Nedim Yamalı'dan CHP seçmenine 'sizinle uğraşamayız' tepkisi: Başka parti tabanındakileri mutlu etme zorunluluğumuz yok

GÜNDEM
ABB yöneticisi Adnan Tatlısu belediye çalışanına ağza alınmayacak küfürler edip istifaya zorladı