MHP Genel Başkanı Bahçeli: CHP kovid gibi mutasyona uğruyor

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultay açılışında konuştu. Bahçeli, CHP ile ilgili olarak ''Tıpkı Covid-19 virüsü gibi zillet de bulaşıcıdır ve mutasyona uğramıştır. Zilletin aşısı da 2023 yılının haziran ayında demokratik vasıtalarla yapılacak ama bu aşı zillete zehir olarak yansıyacaktır'' açıklamasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında erken seçimlere de değinen Bahçeli, ''Erken seçim diye tutturanlar iyi bilsinler ki seçimler zamanında yapılacak, Türkiye rotasından çıkmayacaktır. Cumhur İttifakı'nın tavifsiz kararı budur. 2023'te yeni bir tarih yazılacak, istikbale Cumhur İttifakı ile ulaşılacaktır'' ifadelerini kullandı.

Bahçeli, ''Bize hiç kimse hikaye anlatmasın, bahane ileri sürmesin. Türk milleti zilleti değil zaferi seçecektir. İstiklal için birlik, istikbal için birlik, kazanan Türkiye, kazançlı çıkan da Türk milleti çıkacaktır'' vurgusunda bulundu.

GÜNDEM
MHP'de kurultay heyecanı: CHP beşinci kol faaliyetidir, İYİ Parti melanet bir projedir

'2023 ADAYIMIZ BELLİDİR'

2023'te adaylarının belli olduğunu ifade eden Bahçeli, ''Cumhur İttifakı dürüst birlikteliktir. Terör örgütlerine karşı tek yürekle duruş gösteren cumhurun ruh kökü, duruş özüdür. Cumhur İttifakı'nı arayan Kandil'de değil, Pensilvanya'da değil, Ankara'da bulacaktır. Tarihimiz bellidir o da cumhur ittifakıdır. 2023 adayımız bellidir, o muhterem isim Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır'' dedi.

GÜNDEM
Devlet Bahçeli: Danıştay'ın Öğrenci Andı kararı pimi çekilmiş bombadır

GÜNDEM
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Bakan Soylu'nun annesi için taziye mesajı

GÜNDEM
İYİ Parti'den Akşener'e sansür: Bahçeli’ye yönelik sözlerini servis etmediler

GÜNDEM
MHP Kongresi'ne AK Parti'den üst düzey temsil

GÜNDEM
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Akşener'e sert tepki: İYİ Parti’nin başkanı projedir figürandır kripto damarın ta kendisidir