KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçları açıklandı

KYK Burs ve Öğrenim kredisi başvuru sonuçları belli oldu. Peki, KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçları nasıl öğrenilir? Burs ve kredi ne zaman yatacak? İşte sorgulama ekranı ve tüm detaylar...

Arşiv
Arşiv

KYK burs ve kredi başvuruları, 12-19 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden tamamlandı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuru sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlar e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanabilecek.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

KYK burs sonuçları ne zaman yatacak?

İlk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla normal öğrenim süresince ödeme yapılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10'uncu günleri arasında ödeme yapılmaktadır.

Öğrenciler, kendilerine verilen şifrelerle internet üzerinden kredi ve burslarının yatırılacağı Ziraat Bankası şubelerini de öğrenebilirler. Ayrıca öğrencilerimiz bankamatik kartlarını da bankadan temin edecekler.

KYK bursu ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı.

ÖZGÜN
Son Dakika: KYK burs sonuçları açıklandı

ÖZGÜN
KYK burs sonuçları açıklandı gözler pür dikkat hesaplara çevrildi: KYK bursu ne zaman yatacak? İşte bursun yatacağı tarih

ÖZGÜN
KYK burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olur? GSB ile KYK sonuçları ayın kaçında açıklanır?

ÖZGÜN
KYK burs sonuçları son dakika açıklandı mı? KYK 2023-2024 burs başvuru sonuçları ne zaman belli olur?

ÖZGÜN
KYK burs başvuruları başladı! e-Devlet KYK burs başvurusu nasıl yapılır?

ÖZGÜN
KYK burs ve KYK kredi ücreti artırıldı