Kılıçdaroğlu parti örgütlerini Engin Özkoç’a bağladı

Parti örgütlerini kendisine bağlayan ve kararıyla tepki çeken Kılıçdaroğlu, bu fikrinden vazgeçti. Parti Meclisinde yer almadığı için MYK'ya alamadığı Engin Özkoç'u danışman olarak Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı pozisyonuna getirdi.

Kılıçdaroğlu Engin Özkoç'u Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yaptı.

Seçim hezimeti sonrası partisinin 'değişim' çağrılarında bulunduğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine istifa etmeyerek değişim çabasına girişti.

Gazete Oksijen'de yer alan habere göre; parti örgütlerini kendisine bağlayan ve tepki çeken Kılıçdaroğlu, bu fikrinden vazgeçerek Engin Özkoç'u danışman olarak Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı pozisyonuna getirdi.

Özkoç’a her bölgeden bir ismin bağlanması ve bu isimlerin bölgelerdeki teşkilatların yenilenmesi için görev yapması bekleniyor.

İçişleri Bakanı olmak istiyordu

Engin Özkoç, CHP Grup Başkanvekilliği yaptığı dönemde seçimlere bir hafta kala 'İçişleri Bakanı olmayı arzu ediyorum' çıkışıyla dikkat çekmişti.

GÜNDEM
CHP'li Murat Karayalçın 'Kılıçdaroğlu'nun tek adamlığını' anlattı: CHP'de oligarşi var

GÜNDEM
'Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nu yenileceği seçime itecek' diyen Cem Toker: Erdoğan'ın İstanbul'da kaybetmeye niyeti yok

GÜNDEM
Yandaş Gazeteci Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu’nun koltuk sevdasına isyan etti: İki kişinin katıldığı yarışta ikinci olursan başarılı olmazsın