Huzurumuzu kimse bozamaz

Sürpriz kabine revizyonunda Efkan Ala'nın istifa etmesiyle İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturan Süleyman Soylu, göreve hızlı başladı. Önce darbe girişimi gazisi TEM Daire Başkanı Aslan'ı ziyaret eden Soylu, ardından Mardin'de terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.

Yeni Şafak Haber Merkezi

Soylu, bakan koltuğuna oturduktan sonra ilk ziyaretini Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında başından vurularak ağır yaralanan Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan' tedavi gördüğü hastanede geçmiş olsun ziyareti oldu. Gazi Üniversitesi Hastanesine giden Soylu, Aslan'ın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Bakan Soylu, ziyaretinde Aslan'ın ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

BU TOPRAKLARIN ŞİFRESİ HUZUR

Soylu, buradan Mardin'e geçerek çeşitli temaslarda bulundu. Mardin Valiliği'nde açıklamalarda bulunan Soylu, Türkiye'yi istikametinden koparmaya çalışan terör örgütlerine gereken dersin verileceğini söyledi. Soylu, “Birliğimizden ve beraberliğimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu toprakların en önemli şifresi huzur ve istikrardır. Huzurumuzu bozmak isteyenin hakkından geliriz. Terör örgütü, Türkiye'yi istikametinden koparmak için ne kadar şeytani plan varsa devreye sokmaya çalıştığını görüyoruz. Biz büyük ve güçlü bir devletiz. Bizim görevimiz onlara gereken dersi vermektir. Bizim görevimiz devlete ihanet edenleri bulup cezasını vermektir” dedi.