Hiçbir şey bilmiyormuş!

FETÖ’nün “altın çocuklar” adını verdiği Emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne talimatla ifade verdi. Güven, “Ben herhangi bir terör örgütüne üye değilim, terörist değilim, herhangi bir örgütü yönetmedim. Hiçbir şey bilmiyorum” dedi.

Yeni Şafak Haber Merkezi
Güven Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir alışveriş merkezinin otoparkına düzenlenen operasyonda, “Terör örgütü üyeliği”nden aranan eski hakim eşi Sevda Güven (45) ile yakalanmıştı

FETÖ’nün “altın çocuklar” adını verdiği Emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesine talimatla ifade verdi. Sanık Güven, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesine Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden verdiği ifadesinde, daha önce yargılandığı dava dosyalarında detaylı ifade verdiğini ve avukatlarının davaları takip ettiğini ancak süreç içerisinde avukatlarının çeşitli nedenlerle tutuklandığı için adil yargılama hakkını kullanamadığını öne sürdü.

FETÖ ÜYESİ DEĞİLMİŞ!

Hakkındaki terör örgütü üyeliği ve yöneticiliği iddialarını reddeden Güven, “Davaların detaylarını bilmiyorum. Ben herhangi bir terör örgütüne üye değilim, terörist değilim, herhangi bir örgütü yönetmedim. Bu konuyla ilgili de tarafıma açık ve net deliller sunulmasını talep ediyorum.” dedi.

DİNLETTİĞİ İSİMLERİ HATIRLAMADI

“Bu şahıslarla ilgili dinleme yaptın mı?” sorusu üzerine, Güven, “Saydığınız isimlerden hiçbirisini hatırlamıyorum, hiçbiriyle ilgili bir çalışma yapmadım” diye konuştu.