Hedef parti ve STK'lar: FETÖ’den yeni sızma talimatı

FETÖ’den kripto üyelere yeniden örgütlenme ve devlet kurumları, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarına sızma talimatı geldi. Bu plan doğrultusunda kimlikleri henüz deşifre olmayan FETÖ’cüler farklı dini gruplara girerek izlerini tamamen kaybettiriyor, kendilerini “renklendiriyor.” Bu kişiler FETÖ aleyhinde söylemlerde bulunuyor, fark edilirlerse bu kez pişman olduklarını dile getiriyor. Örgüt bu kriptolardan ne pahasına olursa olsun, sızma konusunda ısrarcı olmalarını istedi. Talimatlarda ‘gözaltına alınacağınızı, hapse atılacağınızı da bilseniz kurumlara girme konusunda ısrarcı olun’ deniliyor.

Şahin Şen
Daha önce kumpas ve kasetlerle dizayn etmeye çalıştığı siyasi partilere de yeniden kanca atan örgüt, deşifre olmamış elemanlarına “siyasi parti teşkilatlarına katılın” talimatı verdi.

FETÖ’den kripto üyelerine yeniden örgütlenme ve devlet kurumları, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarına sızma talimatı geldi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ üyesi binlerce kamu çalışanı KHK’larla ihraç olmuş ve devlet kurumlarından başlamıştı. Cumhuriyet başsavcılıklarınca yürütülen ve örgütün dip noktalarına kadar inen soruşturmalarla örgütün mahrem yapılanmaları deşifre edilmişti. Devletin kritik kurumlarından önemli oranda temizlenen FETÖ, yeniden örgütlenmeye çabasına başladı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/03/23/01/07/resized_c7193-8f1dc0e0feto1.jpg

GÜNDEM
FETÖ yeniden yapılanma içinde

PİŞMAN OLDUĞUNUZU SÖYLERSİNİZ!

GÜNDEM
FETÖ elebaşı Gülen'den sinsi mesaj: İktidara sahip olmamız şart tekliflere açığız

ISRARCI OLUN, PARTİLERE SIZIN

Örgüt daha önce kumpas ve kasetlerle dizayn etmeye çalıştığı siyasi partilere de yenidan kanca attı. Örgüt deşifre olmamış FETÖ’cülere “siyasi parti teşkilatlarına katılın ve etkin olun” talimatı verdi. Örgüt bu kriptolardan ne pahasına olursa olsun, sızma konusunda ısrarcı olmalarını istedi. Talimatlarda “Gözaltına alınacağınızı da, hapse atılacağınızı da bilseniz kurumlara girme konusunda ısrarcı olun” denildiği belirlendi. Örgüt üyelerinin daha önce ortaya çıkan ByLock yazışmalarında FETÖ’nün partilere sızma girişimleri de deşifre olmuştu.

GÜNDEM
FETÖ’cüler kampta silah eğitimi verdi

ÖZEL OLARAK EĞİTİLİYORLAR

GÜNDEM
FETÖ’nün 'mahrem imamlarına' yönelik 11 ilde operasyon