Gözümüzü kapattık 'uyuyor' zannettiler

Yoğun çalışma temposu ile günde 18 saatlik mesai yaptıklarını belirten Bakan Atilla Koç “Arada sırada kasti olarak gözümüzü kapattık, 'uyuyor' zannettiler. Allah razı olsun basın hastalığımı ortaya çıkardı da, tedavi oldum. Şimdi kimse uyuduğumu görüyor mu" dedi.

Isparta
Gözümüzü kapattık 'uyuyor' zannettiler

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Türkiye'de 365 gün turizm yapılacak bir ağ kuracaklarını söyledi. Bakan Koç, kara yoluyla Ankara'dan Keçiborlu ilçesine geldi. İlçe girişinde Isparta Valisi Şemsettin Uzun tarafından karşılanan Koç, AK Parti Keçiborlu İlçe Teşkilatı'na geçerek, burada partililerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Gönen ilçesine giden Koç, AK Parti İl Danışma Kurulu Ocak Ayı Toplantısı'na katıldı. Koç, Gönen Belediye Düğün Salonu'nda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin zenginliklerinden istifade edeceğiz. Yaz, kış turizmiyle beraber diğer turizm nevini de devreye sokacağız. Türkiye'de 365 gün turizm yapılacak bir ağ kuracağız. Herkesin ağzında turizm master planı var. Arkadaş ben gelinceye kadar böyle bir plan yoktu şimdi var. Benden sonra gelecek olan da bu planı kullanarak ayağa kalkacak" dedi. Yoğun çalışma temposu ile günde 18 saatlik mesai yaptıklarını belirten Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:

BİRAZ DA GÖBEĞİMİ ÇEKİN

"Ne yaptıysak usul usul yaptık. 18 saat çalışarak yaptık. Bu 18 saat çalışmanın hevesiyle arada sırada kasti olarak gözümüzü kapattık, 'uyuyor' zannettiler. Bu uyuma meselesini sevdim. Demek bir hastalığımız varmış. Tedavi olduk, şimdi uyuduğumu görmüyorsunuz değil mi? Bu olaydan sonra gazetecilere dedim ki Allah razı olsun. Bu hastalığı teşhis etmeme sebep oldunuz, tedavi oldum, bundan sonra çekecekseniz göbeğimi çekin de eritmeye başlayayım." Kültür ve Turizm Bakanı Koç, daha sonra Davraz Kayak Merkezi'ne hareket etti.