FETÖ'nün medya ayağı iş başında: Sahibinin sesi

Daha önce Cem Uzan’ın tetikçiliğini ve iş takipçiliğini yapan, sonrasında FETÖ tarafından satın alınan Can Ataklı, yeni provokasyonlarla sahne aldı. Ataklı, Rize’de İYİ Parti lideri Akşener’e yönelik düzenlenen protestoları yorumlarken nefret kustu ve AK Partilileri tehdit ederek, “Bir sürü sersem sepelek adam sokaklarda. Hele orada bir kadın, kiralamışlar belli. Sonu çok kötü, sokağa çıkamayacaksınız, dolacak, ne Silivri kalacak ne bilmem neresi kalacak” ifadelerini kullandı.

Can Ataklı

Tele1 sunucusu Can Ataklı, Rize’de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik düzenlenen demokratik protestoları yorumlarken nefret kustu, tehditler yağdırdı. Ataklı’nın provokatif açıklamasının, kripto FETÖ’cü AA muhabirinin önceki gün imza attığı provokasyon, Viranşehir savcısının görevden alınmasına sebep olan tuhaf açıklamaları ve suç örgütü lideri Sedat Peker’in sosyal medyadan yaptığı iftira yayınlarının hemen ardından gelmesi dikkat çekti. FETÖ’cülerin başlattığı yeni saldırılar zincirinin medya ayağını başlatan Ataklı’nın terör örgütü ile aynı dili kullanması dikkat çekti.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/05/23/05/00/resized_bdbf8-649f3df9aksenerrize01.jpg

GÜNDEM
Rize Dernekler Federasyonu Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulunacak

NEFRET TEHDİT İFTİRA

GÜNDEM
Can Ataklı yine haddini aşıp bu sefer Rizelilere hakaret etti: Hiç bana palavra sıkmayın

‘KİRALAMIŞLAR’ DEDİĞİ KADIN KONUŞTU

Ataklı’nın, kendisini AK Parti’den para almakla itham ettiği Havva Çilo Sevgen, “Kadın hakları deyince ortalığı ayağa kaldırırlar. Benim hakkım yok mu? Beni taklit ediyor. Gidin kendi rezilliğinizi taklit edin. Çok üzüldüm tabii, aşırı üzüldüm. Ben çok onurlu bir insanım, cahil bir insan da değilim. Normal bir vatandaş gibi bir soru sordum. Ortalığı bu kadar velveleye vermeye ne gerek vardı” diye konuştu. Sevgen, Ataklı hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

GÜNDEM
Meral Akşener’in yalan siyaseti

FETÖ’nün TV’sinde çalışıyor

GÜNDEM
Can Ataklı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında nefret dolu sözler: Darbe yapabilecek kabiliyet yok

Basın Konseyi susmasın

Anadolu Yayıncılar Derneği Yüksek Etik Kurulundan Rize halkına “kiralık, sersem, Cahil, aptal, korkak beyinsiz,” diyen Can Ataklı’ya kınama cezası geldi. Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle; Can Ataklı, 21 Mayıs Cuma Günü Sabah 07.00-07.40 saatleri arasında TELE1 Televizyonunda yapmış olduğu yayınlarda Rize halkına ağır hakaretler etmiş, aşağılamış, nefret suçu işlemiştir. O nedenle komisyonumuz yapılan bu seviyesiz konuşmaları kınama kararı almıştır. Öte yandan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Konseyi bu ağır hakaretler karşısında neden suskun kalmaktadır. Tarafsız oldukları iddia edilen bu kuruluşlar bir kez daha tarafsız olmadıklarını ortaya koymuşlardır.

GÜNDEM
Tele1 sunucusu Ataklı: Bir darbenin eşiğinden dönüldüğü konusunda bazı bilgiler var

Rize derneklerinden suç duyurusu

SABIKASI KABARIK

Can Ataklı, televizyondaki programında terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD’yi aklama derdine düşmüştü. Ataklı, canlı yayındahezeyanlarını savurdu.

GÜNDEM
Ataklı ve Başbuğ'un 'darbe' çıkışının ardından Kaftancıoğlu Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinde görüldü

Terör destekçisi

Başörtüsü düşmanı

Eski Türkiye özlemi içindeki Ataklı, pandemi sonrası yayın hayatına başlayan Eba TV’de başörtülü bir öğretmenin ders anlatımı için de “Şu an okullarda başörtülü öğretmen var mı? Var. Ama milyonlarca öğrenciye rol model olarak türbanlı öğretmeni vermek çok yanlış. Yani bana özgürlük mözgürlük falan diye anlatmayın kardeşim. Öğretmenin görüntüsü türbanlı öğretmen değil. Hiç türbanlı öğretmen görmemiş olan var, gören var. Ama sen ilk gün başlıyorsun ve imaj olarak türbanlı öğretmen ile başlamak kadar facia bir şey” dedi.

Cami karşıtı