Erdoğan’ı destekleyin

Hintli alim Şeyh Selman el-Huseyni en-Nedvi, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteklenmesi çağrısında bulundu. Nedvi, “Bizler 300 milyon Müslüman Hint halkını temsil ediyoruz. Zorluk ve sıkıntılara rağmen Türk halkından Erdoğan’ın yanında yer almalarını istiyoruz” dedi.

Yeni Şafak Haber Merkezi
Şeyh Selman el-Huseyni en-Nedvi

Hindistan’ın ünlü alim ve düşünürlerinden Şeyh Selman el-Huseyni en-Nedvi, Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin desteklenmesi çağrısında bulundu. Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yayınladığı video kaydında, Arapça açıklamalarda bulunan Şeyh Nedvi, “Bizler Müslüman halkları ve 300 milyon Müslüman Hint halkını temsil ediyoruz. Zorluk ve sıkıntılara rağmen buradan Türk halkından Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partisinin yanında yer almalarını istiyoruz” dedi.

EKONOMİDE YAŞANAN ENTRİKADIR

Ekonomide şu an yaşananlara ilişkin Şeyh Nedvi, “Bunlar düşmanların yaptıkları entrikadır” ifadelerini kullandı. Şeyh Nedvi şunları söyledi: “Müslümanların ve Türk halkının tümü Cumhurbaşkanı’nın yanında yer almaları konusunda ittifak etmelidir. Seçimlerde onu destekleyen ve yerini sağlamlaştıran bir yapıyla yanında olmaları gerekir.” Türk halkının hakikatleri görmesi gerektiğini dile getiren Şeyh Nedvi, aldanmamaları ve halkın üzerine salınan krizlerden dolayı hayal kırıklığına uğramamaları gerektiğinin altını çizdi.

ALİMLER ERDOĞAN’IN YANINDADIR

Erdoğan’ın yalnızca Türkiye ve Türk halkının lideri olmadığına dikkati çeken Şeyh Nedvi, “Bilakis alimler ve Müslüman liderlerin nazarında Erdoğan, Müslüman halkların lideridir” diyerek Endonezya, Malezya, Bangladeş, Pakistan ve diğer tüm halkların nazarında Erdoğan’ın büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi. Nedvi, “Türkiye şu anki haliyle çok şanlı ve parlak bir geleceğe doğru adım atmaktadır” dedi.