Ela mutfağı altın basıyor

Ela mutfağı altın basıyor

Ela Quality Resort Hotel Mutfak ekibi, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde bir Kupa, 8 Altın, 12 Gümüş ve 13 Bronz Madalya olmak üzere toplam 34 ödül aldı.

'Türk Mimarisi ve Gastronomisi' ile Türkiye turizmine 2007 yılında iddialı bir giriş yapan Ela Quality Resort Hotel, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde Mutfak Şefi Muzaffer Aydın önderliğinde bir Kupa, 8 Altın, üçü klasman birinciliği olmak üzere 12 Gümüş ve 13 Bronz Madalya ile kırılması zor olan bir rekora imza attı. Kendilerinin '34 Portal' adını verdikleri ödüllerle 2012 Almanya Aşçılık olimpiyatlarına hazır olduklarını göstermiş oldular.

Dünya mutfaklarından doyumsuz tatlar

Antalya'nın gözde turizm merkezi Belek'in en saygın otellerinden olan Ela Quality Resort Hotel, dünya mutfaklarının zengin tatlarını bir arada sunuyor. Osmanlı, İtalyan, Meksika, Fransız, balık, Ege Akdeniz, Japon a la carte restoranlarıyla doyumsuz tatlar sunan Ela Quality Resort Hotel, bu alandaki kaliteli hizmetleriyle de konuklarının başını döndürüyor. Ahçılarının birçok ulusal ve uluslararası yarışmada birincilikler kazanmasının yanı sıra bu yıl gerçekleşen 10'uncu İstanbul Gastronomi Festivali'nde 34 farklı ödül kazanan Ela Quality Resort Hotel'in leziz tatları tescillenmiş oldu.

Kişiye özel hizmet anlayışı sunuyor

Türkiye'nin kültürünü, yemeklerini, tarihi dokusunu bünyesinde barındıran Ela Quality Resort Hotel, 'kişiye özel hizmet' anlayışıyla turizmin yeni gözdesi. Antalya bölgesinde açılan yeni oteller arasında Alman Bild gazetesinin 'en iyi yeni otel' seçtiği Ela Quality Resort Hotel, yaz turizminin dışında kongre incentive turizmi, golf turizmi, sağlık turizmi ve sunduğu özel tatil paketleri ile yılın 12 ayını hedefliyor. Ela Otel kaliteli hizmet anlayışıyla pek çok uluslararası tur operatörünün de öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor.