Edirne’den Muğla’ya kadar CHP’li belediyelere tezgâh açmış

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 238 bin liralık ‘okuryazarlık’ ihalesi alan gazeteci Enver Aysever’in CHP’li belediyelerle ticari ilişkisi bununla sınırlı değil. Son 5 yılda belediyelere değişik adlarla programlar düzenleyen Aysever’in, Edirne’den İstanbul ve Muğla’ya kadar CHP’li il ve ilçe belediyelere para karşılığı onlarca program yaptığı ortaya çıktı.

Enver Aysever

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 238 bin liralık ‘okuryazarlık’ ihalesi ile gündeme gelen gazeteci Enver Aysever’in CHP’li belediyelerle yoğun ticari ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Aysever son 5 yılda belediyelere değişik adlarla programlar düzenledi.

GÜNDEM
Tunç Soyer'e 238 bin liralık Enver Aysever ihalesi soruldu: Bunları tartışacak zamanımız yok

238 BİN LİRAYA AYSEVER ŞARTI

GÜNDEM
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Enver Aysever’e özel ihale

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, iddialara açıklaması ile geçiştirirken Enver Aysever’in dana önce de CHP’li belediyelerle çok sayıda programa imza attığı ortaya çıktı. ‘Mırıldandıklarım Haykırdıklarım’ adlı tek kişilik gösteri ile Edirne’den Muğla ve İstanbul’a kadar birçok CHP’li il ve ilçe belediyesinin kültür merkezlerinde sahne alan Aysever, ’Memleketim Nazım Hikmet’, ‘Nereden Nereye’, ‘Aykırı Kumpanya’ gösterileri ile de yine bu belediyelerde boy gösterdi.

GÜNDEM
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Enver Aysever’e özel ihale

PARAYLA AYKIRI SORULAR!

Kırklareli Lüleburgaz’da “Trakya’nın Siyasal Fay Hatları” başlıklı sohbet programının konuğu olan Aysever, Mersin ve Mudanya’da da (Bursa)da “Yazı Akademi” adıyla ‘okuryazarlık’ kursu verdi. Aysever, daha önce televizyon kanalları için hazırlayıp sunduğu ‘Aykırı Sorular’ programıyla da belediyelerden paralar aldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/03/16/05/12/resized_2039d-94c7da20aysever.jpg

İhale ile yapmıyormuş

İptal edildi!

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/03/16/05/11/resized_78548-06e1b967soyer.jpg